• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Pokrivači i mreže za stabla

Zaštita stabala i mreže pružaju učinkovit način za zaštitu vaših biljaka od štetnog ponašanja mačaka, zečeva, zeca i drugih životinja poznatih po skidanju kore sa stabala. Ovi zaštitni elementi dostupni su u različitim veličinama u našoj trgovini. Zašto onda čekati? Kupite zaštitu za drveće i mreže po pristupačnoj cijeni i pozdravite potencijalnu štetu!

U proljeće i jesen, kada sadite drveće u svom vrtu, lako je pretpostaviti da niveliranje tla i zalijevanje biljke završava vaš posao. Međutim, kućni ljubimci poput pasa, mačaka i zečeva, kao i divlje životinje, mogu predstavljati značajnu prijetnju mladim drvećem. Neki mogu koristiti koru za naoštravanje svojih kandži, dok drugi smatraju da je to ukusna grickalica. Ali svaki gubitak kore povećava ranjivost stabla prema ozbiljnim bolestima, uključujući temeljnu bakterijsku rak. Da biste smanjili takve rizike, razmislite o našim zaštitnim pokrovima u veličinama poput 55 cm, 80 cm ili 100 cm. Trajna tamnozelena pokrivala ne samo da štite vaše biljke od životinja, već dodaju i estetsku vrijednost. Vjerujemo da bi čak i vaši cvjetni gredice i povrtnjaci mogli imati koristi od dodatne zaštite. U tu svrhu nudimo našu mrežu za rub - s veličinom mrežice od 15 mm, veličinom 0,4 x 5 m - po pristupačnoj cijeni. Trebate nešto veće? Provjerite našu mrežu za rub veličine 0,8 x 50 m! S našim širokim izborom zaštite i mreža, sigurno ćete pronaći savršeno rješenje za svoj vrt.

Istražite naš izbor i zaštitite svoj vrt od neželjenog pažnje životinja po konkurentnim cijenama, sve uz 100% jamstvo uspjeha. Toplo vas pozivamo na iskustvo kupovine gdje je zadovoljstvo kupca naš najviši prioritet!