• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Acoperitoare și Plase pentru Copaci

Protecția arborilor și plasele oferă o metodă eficientă de a vă proteja plantele împotriva comportamentului dăunător al pisicilor, iepurilor, iepurilor și altor animale cunoscute pentru îndepărtarea scoarței de pe copaci. Aceste protecții sunt disponibile în diferite dimensiuni în magazinul nostru. Deci de ce să așteptați? Cumpărați protecția pentru arbori și plase la un preț prietenos și luați la revedere de la eventualele daune!

În primăvară și toamnă, atunci când plantați copaci în grădina dvs., este ușor să presupuneți că nivelarea solului și udarea plantei încheie munca. Cu toate acestea, animalele de companie, cum ar fi câinii, pisicile și iepurii, precum și animalele sălbatice, pot reprezenta o amenințare semnificativă pentru copacii tineri. Unii pot folosi scoarța pentru a-și ascuți ghearele, în timp ce alții o văd ca pe o gustare delicioasă. Dar fiecare pierdere de scoarță crește vulnerabilitatea copacului față de boli grave, inclusiv temuta canceroză bacteriană. Pentru a reduce astfel de riscuri, puteți lua în considerare utilizarea copertelor noastre de protecție pentru arbori în dimensiuni de 55 cm, 80 cm sau 100 cm. Coperta durabilă de culoare verde închisă nu numai că protejează plantele dvs. de animale, ci adaugă și valoare estetică. Credem că și marginile de flori și grădinile de legume pot beneficia de protecție suplimentară. În acest scop, oferim plasa noastră de protecție Border - cu o dimensiune a ochiurilor de 15 mm, dimensiunea 0,4 x 5 m - la un preț accesibil. Aveți nevoie de ceva mai mare? Verificați plasa noastră Border de 0,8 x 50 m! Cu gama noastră largă de protecții și plase, sunteți sigur că veți găsi soluția perfectă pentru grădina dvs.

Explorați gama noastră și protejați-vă grădina de atenția nedorită a animalelor la prețuri competitive, toate cu o garanție de 100% succes. Vă întâmpinăm cu căldură la o experiență de cumpărături în care satisfacția clienților noștri este cea mai mare prioritate!