• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Acoperitoare și Plase pentru Copaci

Acoperirile de copaci și urzicile oferă o metodă inteligentă de protejare a plantelor de acțiunile dăunătoare ale pisicilor, iepurilor de iepuri și ale altor animale care decortică copacii. Veți obține aceste huse în mai multe dimensiuni off-hand la magazinul nostru - nu ezitați, cumpărați coperți de copaci și urzici la un preț accesibil și uitați de daune!

În primăvara și toamna, când plantați copaci în grădină, aveți tendința de a uita că pătrunderea solului plat și udarea răsadului nu este nici pe departe sfârșitul lucrării. Animale domestice - câini, pisici, iepuri - și animale sălbatice, de asemenea, reprezintă o mare amenințare pentru copacii tineri. Unii dintre ei își ascuiesc ghearele de pe scoarță, ceilalți o tratează ca pe o gustare grozavă, dar fiecare pierdere a scoarței înseamnă un risc mai mare de a cădea la o boală periculoasă, cum ar fi cancerul bacterian incurabil, pentru pomii tineri. Pentru a minimiza riscul, comandați capacul copacului de protecție de 55 cm, 80 cm sau 100 cm. Învelișul verde închis, robust, păstrează eficient plantele în siguranță de animale și arată bine. Considerăm că granițele și paturile de legume pot avea, de asemenea, nevoie de protecție. Avem o soluție și pentru asta. Plasa de sârmă Border - diametru plasă 15 mm - 0,4 x 5 m - este disponibilă la un preț accesibil în magazinul nostru. Ai nevoie de o dimensiune mai mare? Uitați-vă la ochiurile de sârmă de frontieră de 0,8 x 50 m! Oferim o gamă largă de copertine și urzici, astfel încât să puteți fi sigur că veți găsi unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Parcurgeți selecția noastră și protejați grădina de animale la un preț competitiv, cu totuși 100% garanție de succes. Vă invităm la turneu de cumpărături, unde satisfacția clienților este garantată!