• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Fák borítása és háló

A fák burkolatai és hálójai intelligens módszert kínálnak a növények védelmére a macskák, nyulak és más állatok káros hatásaitól, amelyek a fákat dekortálják. Ezeket a takarókat különféle méretben kaphatja meg üzletünkben - ne habozzon, vásároljon megfizethető áron fatakarókat és hálókat, és felejtsd el a károkat!

Tavasszal és ősszel, amikor a növényi fák vannak a kertben, hajlamos elfelejteni, hogy a talaj sima fektetése és a csemete öntözése messze nem a munka vége. A háziállatok - kutyák, macskák, nyulak - és a vadállatok is nagy veszélyt jelentenek a fiatal fákra. Néhányan élesítik a kéregüket a karmokon, mások nagyszerű snacknek tekintik, de minden kéregveszteség nagyobb kockázatot jelent a fiatal fák veszélyes betegségéhez, például a gyógyíthatatlan baktériumrákhoz való esése miatt. A kockázat minimalizálása érdekében rendelje meg az 55 cm, 80 cm vagy 100 cm hosszúságú védőfát. A sötétzöld, erős burkolat hatékonyan megóvja a növényeket az állatoktól és jól néz ki. Úgy gondoljuk, hogy a határok és a zöldségágyak szintén szükségesek bizonyos védelemre. Erre is van megoldás. A 15 mm-es átmérőjű - 0,4 x 5 m-es átmérőjű huzalháló - megfizethető áron elérhető áruházunkban. Szüksége van nagyobb méretre? Vessen egy pillantást a 0,8 x 50 m-es határolóhuzalra! Kínálunk borítók és hálózatok széles választékát, így biztos lehet benne, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Böngésszen a választékunkban, és versenyképes áron védje kertjét az állatoktól, 100% -os sikergarancia mellett. Meghívjuk Önt bevásárló túrára, ahol garantált az ügyfelek elégedettsége!