• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Fatakarók és hálók

A növényvédelmi burkolatok és hálók hatékony módot kínálnak növényeid védelmére a macskák, nyulak, hörcsögök és más állatok káros viselkedése ellen, akik ismertek a fák kérgének lehámozásáért. Ezek a védelmi eszközök különböző méretekben elérhetők üzletünkben. Tehát miért várj? Vásárolj növényvédelmi burkolatokat és hálókat zsebbarát áron, és búcsúzz el a lehetséges kártól!

Tavasszal és ősszel, amikor fákat ültetsz a kertedben, könnyű azt feltételezni, hogy egyszerűen simára teszed a talajt és meglocsolod a növényt, és kész is a munka. Háziállatok, mint a kutyák, macskák és nyulak, valamint vadállatok komoly veszélyt jelenthetnek a fiatal fáknak. Néhányan élesíthetik a karmokat a kéregen, míg mások finom falatnak tekintik azt. De a kéreg elvesztése növeli a fa sebezhetőségét súlyos betegségekkel, beleértve a rettegett baktériumos fagykórt. Az ilyen kockázatok csökkentése érdekében fontolóra veheted védőfás lepelleinket 55 cm, 80 cm vagy 100 cm méretben. Az időtálló sötétzöld lepel nemcsak védi növényeidet az állatoktól, hanem esztétikai értéket is hozzáad. Azt valljuk, hogy a virágágyásaid és zöldségágyásaid is profitálhatnak a plusz védelemből. E célból kínáljuk Border hálónkat - 15 mm-es hálónyílással, méretben 0,4 x 5 m - megfizethető áron. Szükséged van valami nagyobbra? Nézd meg 0,8 x 50 m-es Border hálónkat! Széles választékunkkal biztosan találsz tökéletes megoldást kertedhez.

Fedezd fel kínálatunkat, és védd meg kertedet a nem kívánt állatok figyelmétől versenyképes áron, mindezt 100% -os siker garanciával. Szeretettel várunk egy olyan vásárlási élményben, ahol a vásárlói elégedettség az elsődleges szempontunk!