• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puiden suojat ja verkot

Puuntaimien suojaus ja verkot tarjoavat tehokkaan tavan suojella kasvejasi kissojen, jänisten, jänisten ja muiden eläinten haitalliselta käytökseltä, jotka ovat tunnettuja kuoren irrottamisesta puista. Nämä suojat ovat saatavilla eri kokoisina myymälässämme. Joten miksi odottaa? Hanki puuntaimien suojaus ja verkot taskukirjaimelliseen hintaan ja hyvästit mahdolliselle vahingolle!

Keväällä ja syksyllä, kun istutat puita puutarhaasi, on helppo olettaa, että maan tasoittaminen ja kasvin kastelu riittävät tehtävään. Lemmikkieläimet, kuten koirat, kissat ja jänikset, sekä villieläimet voivat kuitenkin olla merkittävä uhka nuorille puille. Jotkut voivat käyttää kuorta kynsiensä teroittamiseen, kun taas toiset pitävät sitä herkullisena naposteltavana. Mutta jokainen kuoren menetys lisää puun haavoittuvuutta vakaviin tauteihin, mukaan lukien pelätty bakteerikasvain. Tällaisten riskien vähentämiseksi voit harkita käyttäväsi suojaavia puukoteloitamme kokoisina 55 cm, 80 cm tai 100 cm. Kestävä tummanvihreä kuori ei ainoastaan suojaa kasvejasi eläimiltä, vaan lisää myös esteettistä arvoa. Uskomme, että myös kukkapenkit ja vihannespenkit voivat hyötyä lisäsuojasta. Tätä varten tarjoamme Rajaverkkoamme - jossa on 15 mm:n verkon silmäkoko, koko 0,4 x 5 m - edulliseen hintaan. Tarvitsetko jotain suurempaa? Tarkista 0,8 x 50 m:n Rajaverkkomme! Laajasta valikoimastamme suoja- ja verkkovalikoimasta löydät varmasti täydellisen ratkaisun puutarhallesi.

Tutustu valikoimaamme ja suojaa puutarhasi ei-toivotulta eläinten huomiolta kilpailukykyiseen hintaan, kaikki 100%:n menestystakuulla. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoskokemukseen, jossa asiakastyytyväisyys on korkein prioriteettimme!