Прекривачи и мреже од дрвета

Дрвени покрови и мреже нуде паметан начин заштите биљака од штетних дјеловања мачака, зечева и других животиња које декортикују стабла. Добићете ове покриваче у много различитих величина у нашој продавници - не устручавајте се, купите покриваче и мреже од дрвета по приступачној цени и заборавите на штету!

У пролеће и јесен, када садите дрвеће у башти, обично заборавите да крпање тла и наводњавање садница још увек није крај вашег рада. Кућни љубимци - пси, мачке, зечеви - и дивље животиње такође представљају велику претњу младим стаблима. Неки од њих наоштрују канџе на коре, други то третирају као велику ужину, али сваки губитак коре значи већи ризик од препадања на опасну болест, попут неизлечивог бактеријског рака, за млада стабла. Да бисте умањили ризик, наручите заштитну облогу од 55 цм, 80 цм или 100 цм. Тамнозелен, чврст покров ефикасно чува биљке безбедним од животиња и такође изгледа добро. Мислимо да ће и ваше границе и кревети за поврће такође требати одређену заштиту. И за то имамо решење. Гранична жичана мрежа - пречник мреже 15 мм - 0,4 к 5 м - доступна је по повољним ценама у нашој продавници. Треба ли вам већа величина? Погледајте нашу мрежу од 0,8 к 50 м граничне жице! Нудимо широк асортиман навлака и мрежа, тако да можете бити сигурни да ћете пронаћи онај који најбоље одговара вашим потребама.

Прегледајте наш избор и заштитите свој врт од животиња по конкурентним ценама, али уз 100% гаранцију успеха. Позивамо вас на шопинг куповину, где је задовољство купаца загарантовано!