• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Дървени капаци и мрежи

Защитата на дърветата и мрежите предлагат ефективен начин за защита на вашите растения от вредното поведение на котки, заекове, заекове и други животни, известни с това, че премахват кората от дърветата. Тези защити са налични в различни размери в нашия магазин. Така че защо да чакате? Купете защита за дървета и мрежи на достъпна цена и кажете сбогом на потенциалните вреди!

През пролетта и есента, когато засаждате дървета в градината си, лесно е да предположите, че изравняването на почвата и поливането на растението приключва вашата работа. Обаче домашните любимци като кучета, котки и заекове, както и дивите животни, могат да представляват сериозна заплаха за младите дървета. Някои могат да използват кората, за да изострят ноктите си, докато други я виждат като вкусна закуска. Но всяка загуба на кората увеличава уязвимостта на дървото към сериозни болести, включително страховития бактериален рак. За да намалите такива рискове, разгледайте нашите защитни покрития в размери като 55 см, 80 см или 100 см. Издръжливото тъмнозелено покритие не само защитава растенията ви от животните, но и добавя естетическа стойност. Вярваме, че дори и цветните ви лехи и градини със зеленчуци могат да се възползват от допълнителна защита. За тази цел предлагаме нашата мрежа за обрез - с размер на мрежата 15 мм, размер 0,4 x 5 м - на достъпна цена. Имате нужда от нещо по-голямо? Проверете нашата мрежа за обрез с размер 0,8 x 50 м! С нашето разнообразие от защитни покрития и мрежи определено ще намерите перфектното решение за градината си.

Изследвайте нашия избор и защитете градината си от нежеланото внимание на животните на конкурентни цени, всичко с гаранция за 100% успех. Поздравяваме ви топло за пазаруването, където удовлетворението на клиента е наш приоритет номер едно!