Tretrekk og netting

Trebeskyttelse og nett tilbyr en effektiv metode for å beskytte plantene dine mot skadelig atferd fra katter, kaniner, harer og andre dyr som er kjent for å fjerne barken fra trær. Disse beskyttelsene er tilgjengelige i ulike størrelser i vår butikk. Så hvorfor vente? Kjøp trebeskyttelse og nett til en lommevennlig pris og si farvel til potensiell skade!

Om våren og høsten, når du planter trær i hagen din, er det lett å anta at det å jevne ut jorden og vanne planten avslutter jobben din. Kjæledyr som hunder, katter og kaniner, samt ville dyr, kan imidlertid utgjøre en betydelig trussel mot unge trær. Noen kan bruke barken til å slipe klørne sine, mens andre ser på det som en deilig godbit. Men ethvert tap av bark øker treet sårbarhet for alvorlige sykdommer, inkludert den fryktede bakterielle canker. For å redusere slike risikoer kan du vurdere våre beskyttende tredækker i størrelser som 55 cm, 80 cm eller 100 cm. Den holdbare mørkegrønne dekselet beskytter ikke bare plantene dine mot dyr, men legger også til estetisk verdi. Vi mener at også blomsterbedene og grønnsakshagene dine kan dra nytte av ekstra beskyttelse. Til dette formålet tilbyr vi vårt Border-nett - med en maskestørrelse på 15 mm, størrelse 0,4 x 5 m - til en overkommelig pris. Trenger du noe større? Sjekk ut vårt 0,8 x 50 m Border-nett! Med vårt brede utvalg av beskyttelser og nett er du sikker på å finne den perfekte løsningen for hagen din.

Utforsk vårt utvalg og beskytt hagen din mot uønsket oppmerksomhet fra dyr til konkurransedyktige priser, alt sammen med 100% suksessgaranti. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en shoppingopplevelse der kundetilfredshet er vår høyeste prioritet!