Penutup pokok dan nettings

Penutupan pohon dan nettings menawarkan kaedah pintar untuk melindungi tumbuhan dari tindakan berbahaya kucing, kelinci hares dan haiwan lain yang membubarkan pokok. Anda akan mendapatkan penutup ini dalam pelbagai saiz yang berbeza di kedai kami - jangan teragak-agak, membeli penutup pokok dan nettings pada harga yang berpatutan dan lupa tentang kerosakan!

Pada musim bunga dan musim luruh, apabila pokok tumbuhan anda di taman, anda cenderung lupa bahawa menambal tanah rata dan menyiram anak benih adalah tidak akhir dari kerja anda. Haiwan peliharaan rumah - anjing, kucing, arnab - dan haiwan liar juga memberi ancaman besar kepada pokok-pokok muda. Sesetengah daripada mereka mengasah kuku mereka pada kulit, yang lain merawatnya sebagai makanan ringan, tetapi setiap kehilangan kulit menyebabkan risiko yang lebih besar jatuh ke dalam penyakit berbahaya, seperti kanser bakteria yang tidak dapat diubati, untuk pokok-pokok muda. Untuk meminimumkan risiko, susunkan perlindungan pokok 55 cm, 80 cm atau 100 cm. Perlindungan hijau yang gelap, kuat memastikan tumbuhan selamat dari haiwan dan kelihatan baik juga. Kami fikir bahawa sempadan dan katil sayuran anda mungkin memerlukan perlindungan. Kami juga mempunyai penyelesaian untuk itu. Mesh wire mesh - diameter mesh 15 mm - 0.4 x 5 m - boleh didapati dengan harga yang berpatutan di kedai kami. Adakah anda memerlukan saiz yang lebih besar? Lihatlah dawai sempadan 0.8 x 50 m kami! Kami menawarkan pelbagai jenis penutup dan nettings, jadi anda boleh memastikan bahawa anda akan mendapati yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Semak imbas pemilihan kami dan melindungi taman anda dari haiwan pada harga yang kompetitif, namun dengan jaminan kejayaan 100%. Kami menjemput anda untuk membeli-belah, di mana kepuasan pelanggan dijamin!