• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Boomkappen en netten

Boombeveiliging en netten bieden een effectieve manier om uw planten te beschermen tegen schadelijk gedrag van katten, konijnen, hazen en andere dieren die bekend staan om het schillen van boomschors. Deze beschermingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten in onze winkel. Dus waarom wachten? Koop boombeveiliging en netten tegen een vriendelijke prijs en zeg vaarwel tegen mogelijke schade!

In de lente en herfst, wanneer u bomen in uw tuin plant, is het gemakkelijk om aan te nemen dat het egaliseren van de grond en het bewateren van de plant uw taak voltooit. Huisdieren zoals honden, katten en konijnen, evenals wilde dieren, kunnen een aanzienlijke bedreiging vormen voor jonge bomen. Sommigen kunnen de schors gebruiken om hun klauwen te scherpen, terwijl anderen het beschouwen als een heerlijke snack. Maar elk verlies van schors verhoogt de kwetsbaarheid van de boom voor ernstige ziekten, waaronder de gevreesde bacteriële kanker. Om dergelijke risico's te verminderen, kunt u overwegen om onze beschermende boomschorsen te gebruiken in maten zoals 55 cm, 80 cm of 100 cm. De duurzame donkergroene bekleding beschermt niet alleen uw planten tegen dieren, maar voegt ook esthetische waarde toe. We geloven dat uw bloembedden en moestuinen ook kunnen profiteren van extra bescherming. Daarom bieden we ons Border-net aan - met een maaswijdte van 15 mm, in de maat 0,4 x 5 m - tegen een betaalbare prijs. Heeft u iets groters nodig? Bekijk ons Border-net van 0,8 x 50 m! Met ons brede assortiment beschermingen en netten vindt u zeker de perfecte pasvorm voor uw tuin.

Ontdek ons assortiment en bescherm uw tuin tegen ongewenste aandacht van dieren tegen concurrerende prijzen, allemaal met 100% succesgarantie. We verwelkomen u graag voor een winkelervaring waar klanttevredenheid onze hoogste prioriteit is!