• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Skyddande överdrag och nät för träd

Trädskydd och nät erbjuder ett effektivt sätt att skydda dina växter från skadliga beteenden av katter, kaniner, harar och andra djur kända för att skala barken från träd. Dessa skydd finns tillgängliga i olika storlekar i vår butik. Så varför vänta? Köp trädskydd och nät till ett plånboksvänligt pris och säg adjö till eventuella skador!

På våren och hösten, när du planterar träd i din trädgård, är det lätt att anta att bara att plana ut jorden och vattna plantan avslutar ditt arbete. Husdjur som hundar, katter och kaniner, samt vilda djur, kan vara ett stort hot mot unga träd. Vissa kan använda barken för att vässa sina klor, medan andra ser det som en smaskig godbit. Men, varje förlust av bark ökar trädet's sårbarhet för allvarliga sjukdomar, inklusive den fruktade bakteriella cankern. För att minska sådana risker, överväg våra skyddande trädöverdrag i storlekar som 55 cm, 80 cm, eller 100 cm. Det hållbara mörkgröna skyddet skärmar inte bara dina växter från djur, men lägger också till estetiskt värde. Vi tror att dina blomstergränser och grönsaksbäddar också kan dra nytta av extra skydd. För det har vi vår Border trådnät – med en maskstorlek på 15 mm, i storlek 0,4 x 5 m – till ett överkomligt pris. Behöver du något större? Ta en titt på vårt 0,8 x 50 m Border trådnät! Med vårt brett sortiment av skydd och nät är du säker på att hitta den perfekta passformen för din trädgård.

Utforska vårt sortiment och skydda din trädgård mot oönskad djuruppmärksamhet till konkurrenskraftiga priser, allt med en 100% framgångsgaranti. Vi inbjuder dig varmt till en shoppingupplevelse där kundnöjdhet är vår högsta prioritet!