Filtri za izdelke

Cena

Vrtnice z velikimi cvetovi

Eleganten vrt si boste lahko uredili zahvaljujoč velikocvetnim sortam vrtnic, ki so znane po svojih čudovitih, dvojnih cvetih. Idealno so primerni za šopke in druge cvetne kompozicije, ko jih razrežete. V naši prodajalni so na voljo sadike številnih različnih cvetočih sort vrtnic. Večinoma se razlikujejo po barvi cvetov. Izstopajo z odlično kakovostjo, saj izvirajo izključno iz preverjenih virov.

Vrtnice z velikimi cvetovi, čeprav so zelo zahtevne, so očarljive rastline. Za vaše trdo delo vam bodo povrnili stebla, okrašena s čudovitimi cvetovi. Vrt bodo krasile celo poletje. Rezano cvetje bo okrasilo notranjost. Vrtnice z velikimi cvetovi se lahko uporabljajo tudi za poročne šopke, zlasti če upoštevate dejstvo, da so v različnih barvah. Pogosto jih imenujejo kraljice cvetov in uživajo veliko priljubljenost med plemiškimi in dvornimi prebivalci. Oblikujejo odlične barvite aranžmaje z drugimi rastlinami. Ne prilegajo se le elegantnim vrtovam v angleškem slogu, ampak tudi kmečkim vrtovom. Izgledajo odlično v kombinaciji s trajnicami volčjega volčja, jutranjo slavo in sivko.

Vrtnice z velikimi cvetovi izstopajo od drugih sort vrtnic z visokimi potrebami po gojenju. Nekateri od njih lahko rastejo le v rastlinjakih ali pod pokrovi, saj so zelo občutljivi na zmrzali, ki se pogosto pojavljajo v srednjeevropskem podnebju. Raje imajo sončna, vetrno zaščitena mesta s prepustno, s hranili bogato zemljo z visoko vsebnostjo humusa. Dobro se bodo razvili in vas nagradili z lepimi cvetovi za vašo skrb in trdo delo. Ne odlašajte in izberite sadike vrtnic z velikimi cvetovi, ki vam ustrezajo.

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov