Рози с големи цветя

Ще можете да подредите елегантна градина благодарение на едроцветните сортове рози, известни с красивите си, двойни цъфтежи. Те са идеално подходящи за букети и други цветни композиции, когато се режат. В нашия магазин се предлагат разсад от много различни сортове рози с големи цветя. Те се различават най-вече по цвета на цветя. Те се открояват с отлично качество, тъй като всички те идват изключително от доказани източници.

Розите с големи цветя, въпреки че са много взискателни, са очарователни растения. Те ще ви се отплатят за вашата упорита работа с стъбла, украсени с чудни цветя. Те ще красят градината през цялото лято. Нарязаните цветя ще украсят интериора. Розите с големи цветя също могат да се използват за сватбени букети, особено когато имате предвид факта, че те се предлагат в много различни цветове. Те често са наричани кралици на цветята и се радват на голяма популярност сред благородниците и придворните жители. Те образуват отлични цветни аранжименти с други растения. Те се вписват не само в елегантни, английски градини, но и в селски градини. Те изглеждат страхотно в комбинация с многогодишния лупин, сутрин-слава и лавандула.

Розите с големи цветя се отличават от останалите розови култури с високи изисквания за култивиране. Някои от тях могат да растат само в оранжерии или под прикрития, защото са много чувствителни към студовете, които често се случват в централноевропейския климат. Те предпочитат слънчеви места, защитени от вятър, с пропусклива, богата на хранителни вещества почва с високо съдържание на хумус. Те ще се развият добре и ще ви наградят с красиви цветя за вашата грижа и упорит труд. Не се колебайте и изберете разсад на едроцветните рози, които ви харесват.

Няма продукти в този раздел