• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lopate za smeće i ugljen

Metle i lopate za ugljen dostupne u našoj trgovini pomoći će vam u najzahtjevnijim kućanskim i vrtlarskim zadacima. Opremite se kvalitetnim alatima koji vam omogućavaju učinkovito i efikasno utovar ugljena, šljunka, otpadaka ili pijeska. Jamčimo vrhunsku kvalitetu po cijenama prihvatljivim za vaš novčanik!

Tražite klasičnu lopatu za ugljen? Nudimo 37 cm lopatu za ugljen bez drške. Njegovi oblikovani rubovi sprječavaju prolijevanje tereta. Ako preferirate lopatu s dugom drškom, odaberite ERGO lopatu od 130 cm CELLFAST. Oštrica ovog modela montirana je na posebno dizajniranu dršku koja smanjuje naprezanje na vašoj kralježnici. To je idealan alat za podizanje i premještanje teških suhih roba i materijala! Možda će vam trebati i široka lopata za sakupljanje prašine i otpada; naš pocinčani 47,5 cm metlica s drškom odličan je izbor. Njegova ekstra velika oštrica znatno ubrzava vaš rad. Naša online trgovina također nudi razne manje plastične i metalne metlice pogodne za kućanske poslove. S našim širokim izborom veličina i dizajna sigurno ćete pronaći i kupiti alat koji savršeno odgovara vašim potrebama.

Naručite metle i lopate za ugljen s povoljnom dostavom izravno na vaša vrata. Imamo sve što bi vam moglo trebati. Ne oklijevajte, istražite naš asortiman i uživajte u pogodnosti online kupovine!