• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lopate za smeće i ugljen

Lopate za prašinu i lopate za ugljen dostupne u našoj trgovini pomoći će vam u najtežim poslovima u domaćinstvu i vrtu. Opremite se visokokvalitetnim alatima koji vam omogućuju brzo i učinkovito umetanje ugljena, šljunka, otpadaka ili pijeska. Jamčimo najvišu kvalitetu po cijenama prilagođenim novčanikom!

Tražite li klasičnu lopatu od ugljena? U našoj ponudi imamo lopatu od uglja od 37 cm bez ručke. Ima izbočene rubove koji sprečavaju prelijevanje tereta. Ako vam treba lopata s dugom ručkom, odaberite lopatu ERGO 130 cm CELLFAST. Oštrica ovdje ponuđenog modela sjedi na posebno profiliranoj ručki koja smanjuje pritisak koji osjeća na kralježnici. Ovo je savršeno sredstvo za podizanje i premještanje svih teških suhih proizvoda i materijala! Možda će vam trebati i široka lopata za prikupljanje prašine i otpada, pa slobodno naručite pocinčanog spremnika od 47,5 cm s ručkom. Oštrica veličine XXL znatno ubrzava rad. Naša internetska trgovina također nudi manje plastične i metalne posude za kućanstvo za kućanske poslove. Na raspolaganju imamo širok izbor veličina i dizajna koji vam omogućavaju da pronađete i kupite alat koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Naručite lopate za smeće i lopate s ugljem uz pristupačnu dostavu do vaših vrata - imamo sve što vam može trebati. Ne ustručavajte se, provjerite našu ponudu i uštedite vrijeme zahvaljujući praktičnom kupnji na mreži!