• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Borste och skyffel

Kolspadar och skyfflar som finns tillgängliga i vår butik kommer att hjälpa dig med de mest krävande hushålls- och trädgårdsuppgifterna. Utrusta dig själv med högkvalitativa verktyg som låter dig lasta kol, grus, skräp eller sand effektivt och effektfullt. Vi garanterar högsta kvalitet till plånboksvänliga priser!

Är du på jakt efter en klassisk kolskyffel? Vi erbjuder en 37 cm kolskyffel utan handtag. Dess konturerade kanter förhindrar att lasten spills över. Om du föredrar en skyffel med ett långt handtag, välj ERGO 130 cm CELLFAST-skyffel. Bladet på denna modell är monterat på ett särskilt utformat handtag som minskar belastningen på din ryggrad. Det är det perfekta verktyget för att lyfta och flytta tunga torrvaror och material! Du kan också behöva en bred skyffel för att samla damm och avfall; vårt förzinkade 47,5 cm skyffel med handtag är ett utmärkt val. Dess extra stora blad påskyndar ditt arbete avsevärt. Vår onlinebutik erbjuder också en mängd mindre plast- och metallskyfflar lämpliga för hushållsuppgifter. Med vårt breda urval av storlekar och design kan du säkert hitta och köpa det verktyg som passar dina behov perfekt.

Beställ kolspadar och skyfflar med överkomlig leverans direkt till din dörr. Vi har allt du kan behöva. Tveka inte, utforska vårt sortiment och njut av bekvämligheten med online shopping!