• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Borste och skyffel

Dammpannor och kolspade som finns i vår butik hjälper dig i de svåraste hushålls- och trädgårdsuppgifterna. Utrusta dig med högkvalitativa verktyg som gör att du snabbt och effektivt kan ladda kol, grus, skräp eller sand. Vi garanterar högsta kvalitet till plånboksvänliga priser!

Letar du efter en klassisk kolskyffel? Vi har en 37 cm kolspade utan handtag i vårt erbjudande. Den har utskjutande kanter som förhindrar att lasten spills över. Om du behöver en spade med ett långt handtag, välj ERGO 130 cm CELLFAST spade. Bladet i modellen som erbjuds här sitter på ett specialprofilerat handtag som minskar trycket som känns på ryggraden. Detta är ett perfekt verktyg för att lyfta och flytta alla tunga torrvaror och material! Du kanske också behöver en bred spade för att samla damm och avfall, så känn dig fri att beställa den galvaniserade 47,5 cm dammskivan med ett handtag. Bladet i XXL-storlek påskyndar arbetet avsevärt. Vår onlinebutik erbjuder också mindre plast- och metalldammspannor för hushållssysslor. Vi har ett stort urval av storlekar och mönster i lager som låter dig hitta och köpa det verktyg som passar dina behov bäst.

Beställ dammpannor och kolspade med prisvärda leveranser direkt till din dörr - vi har allt du behöver. Tveka inte, kolla in vårt erbjudande och spara tid tack vare bekväm online-shopping!