• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Lapátok

Az üzletünkben elérhető porlapos lapok és szénlapátok segítik a legfárasztóbb háztartási és kerti feladatokat. Szerelje fel magát magas színvonalú eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a szén, kavics, törmelék vagy homok gyors és hatékony betöltését. Legmagasabb minőséget garantálunk pénztárca-barát áron!

Klasszikus szénlapátot keres? Kínálatunkban 37 cm-es szénlapát van fogantyú nélkül. Kiálló élekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a rakomány átömlését. Ha hosszú fogantyúval rendelkező lapátra van szüksége, válassza az ERGO 130 cm-es CELLFAST lapátot. Az itt kínált modell pengéje egy speciálisan profilozott fogantyún ül, amely csökkenti a gerincére gyakorolt nyomást. Ez egy tökéletes eszköz az összes nehéz száraz áru és anyag emelésére és mozgatására! Szüksége lehet egy széles lapátra a por és a hulladék összegyűjtésére, ezért nyugodtan rendelje meg a horganyzott 47,5 cm-es porvédőt fogantyúval. Az XXL méretű penge jelentősen felgyorsítja a munkát. Online áruházunk kisebb műanyag és fém porlapokat is kínál házimunkákhoz. A készletben széles méretválaszték és formatervezés található, amelyek lehetővé teszik az Ön igényeinek leginkább megfelelő eszköz megtalálását és megvásárlását.

Rendeljen porzsákot és szénlapátot megfizethető szállítással az ajtójához - mindent megtalálunk, amire szüksége lehet. Ne habozzon, nézd meg ajánlatunkat, és időt spóroljon meg a kényelmes online vásárlásnak köszönhetően!