• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Lapátok

Szénszedő lapátok és seprűlapátok, amelyek nálunk kaphatók, segítenek a legigényesebb háztartási és kerti feladatokban. Szerelje fel magát kiváló minőségű eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a szenet, kavicsot, törmeléket vagy homokot hatékonyan és eredményesen rakodni. Garantáljuk a legjobb minőséget pénztárcabarát áron!

Keres egy hagyományos szénszedő lapátot? Kínálunk egy 37 cm-es szénszedő lapátot, amelynek nincs nyele. Formázott élei megakadályozzák a rakomány kiömlését. Ha hosszú nyeles lapátot részesít előnyben, válassza az ERGO 130 cm-es CELLFAST lapátot. Ennek a modellnek a pengéje egy különösen tervezett nyélre van rögzítve, amely csökkenti a gerincére gyakorolt nyomást. Ez az ideális eszköz nehéz, száraz áruk és anyagok emeléséhez és mozgatásához! Önnek is szüksége lehet egy széles lapátra a por és a hulladék összegyűjtéséhez; a cinkbevonatú 47,5 cm-es seprűlapátunk kiváló választás. Nagyméretű pengéje jelentősen felgyorsítja a munkát. Online áruházunkban kisebb műanyag és fém seprűlapátokat is kínálunk a háztartási feladatokhoz. Széles méret- és formaválasztékunkkal biztosan megtalálja és megvásárolja az Ön igényeinek leginkább megfelelő eszközt.

Rendeljen szénszedő lapátokat és seprűlapátokat kedvező áron, közvetlenül az Ön ajtajához szállítva. Mindent kínálunk, amire szüksége lehet. Ne habozzon, tekintse meg kínálatunkat és élvezze az online vásárlás kényelmét!