• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Stofpannen en kolenschoppen

Kolen scheppen en stoffers die beschikbaar zijn in onze winkel zullen u assisteren bij de meest veeleisende huishoudelijke en tuinklussen. Rust uzelf uit met hoogwaardige gereedschappen die u in staat stellen om kolen, grind, puin of zand efficiënt en effectief te laden. We garanderen topkwaliteit tegen portemonnee-vriendelijke prijzen!

Bent u op zoek naar een klassieke kolen schep? We bieden een 37 cm kolen schep zonder steel. De gevormde randen voorkomen dat de lading er overheen valt. Als u liever een schep heeft met een lange steel, kies dan voor de ERGO 130 cm CELLFAST schep. Het blad van dit model is bevestigd aan een speciaal ontworpen steel die de belasting van uw wervelkolom vermindert. Het is het ideale gereedschap om zware droge goederen en materialen te tillen en te verplaatsen! U heeft mogelijk ook een brede schep nodig voor het verzamelen van stof en afval; onze verzinkte 47,5 cm stoffer met steel is een uitstekende keuze. Het extra grote blad versnelt uw werk aanzienlijk. Onze online winkel heeft ook verschillende kleinere plastic en metalen stoffers geschikt voor huishoudelijke klussen. Met onze brede selectie van maten en ontwerpen vindt u zeker het gereedschap dat perfect aan uw behoeften voldoet.

Bestel kolen scheppen en stoffers met betaalbare levering direct aan uw deur. We hebben alles wat u nodig zou kunnen hebben. Twijfel niet, bekijk ons assortiment en geniet van het gemak van online winkelen!