Лопате за смеће и углове

Лопате за смеће и лопате за угљен доступне у нашој трговини помоћи ће вам у најтежим пословима у домаћинству и врту. Опремите се висококвалитетним алатима који вам омогућавају да брзо и ефикасно укрцате угљен, шљунак, отпатке или песак. Гарантујемо највиши квалитет по ценама погодним за новчанике!

Да ли тражите класичну лопату од угља? У нашој понуди имамо лопату од угља од 37 цм без дршке. Има избочене ивице које спречавају преливање терета. Ако вам је потребна лопата с дугом ручком, одаберите лопату ЕРГО 130 цм ЦЕЛЛФАСТ. Оштрица модела понуђена овде лежи на посебно профилисаној ручки која смањује притисак који се осећа на вашој кичми. Ово је савршено средство за подизање и премјештање свих тешких сувих роба и материјала! Можда ће вам требати и широка лопата за прикупљање прашине и отпада, зато слободно наручите галванизирану посуду за прашину од 47,5 цм са дршком. Оштрица величине КСКСЛ знатно убрзава рад. Наша интернет продавница такође нуди мање пластичне и металне посуде за смеће за кућне послове. На лагеру имамо широк избор величина и дизајна који вам омогућавају да пронађете и купите алат који најбоље одговара вашим потребама.

Наручите лопате за смеће и лопате за угаљ уз приступачну доставу до ваших врата - имамо све што вам може требати. Не устручавајте се, погледајте нашу понуду и уштедите време захваљујући практичној куповини на мрежи!