• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Дъпани и лопати за въглища

Метлите и лопатите за въглища, които предлагаме в магазина ни, ще ви помогнат в най-трудните домакински и градински задачи. Оборудвайте се с висококачествени инструменти, които ви позволяват ефективно и ефикасно да зареждате въглища, чакъл, боклук или пясък. Гарантираме върховно качество на цени, които не обременяват портфейла ви!

Търсите класическа лопата за въглища? Предлагаме 37-см лопата за въглища без дръжка. Нейните оформени ръбове предотвратяват преливането на товара. Ако предпочитате лопата с дълга дръжка, изберете лопатата ERGO 130 см CELLFAST. Острието на тази модел е монтирано на специално проектирана дръжка, която намалява напрежението върху гърба ви. Това е идеалният инструмент за повдигане и преместване на тежки сухи стоки и материали! Може да имате нужда и от широка лопата за събиране на прах и отпадъци; нашият оцинкован 47,5 см кофа за боклук с дръжка е отличен избор. Нейният екстра-голям острие значително ускорява вашата работа. Онлайн магазинът ни предлага и разнообразие от по-малки пластмасови и метални метли за домакинските задачи. С широкия ни избор от размери и дизайни, със сигурност ще намерите и закупите инструмента, който отговаря най-добре на вашите нужди.

Поръчайте метли и лопати за въглища с изгодна доставка директно до вашия дом. Имаме всичко, от което може да имате нужда. Не се колебайте, разгледайте нашата гама и се наслаждавайте на удобствата от онлайн пазаруване!