• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Дъпани и лопати за въглища

Наличните в нашия магазин боклуци и лопати за въглища ще ви помогнат в най-трудните домакински и градински задачи. Оборудвайте се с висококачествени инструменти, които ви позволяват да зареждате въглища, чакъл, отломки или пясък бързо и ефективно. Ние гарантираме най-високо качество на удобни за портфейла цени!

Търсите класическа лопата за въглища? В нашето предложение имаме 37-сантиметрова лопата за въглища без дръжка. Той има изпъкнали ръбове, които не позволяват на товара да се разлее. Ако имате нужда от лопата с дълга дръжка, изберете лопата ERGO 130 cm CELLFAST. Острието на модела, предлаган тук, седи върху специално профилирана дръжка, която намалява усещането за натиск върху гръбнака ви. Това е перфектен инструмент за повдигане и преместване на всички тежки сухи стоки и материали! Може да ви е необходима и широка лопата за събиране на прах и отпадъци, така че не се колебайте да поръчате поцинкованата 47,5 см кашона с дръжка. Острието с размер XXL ускорява работата значително. Нашият онлайн магазин предлага и по-малки пластмасови и метални съдове за пране за домакински работи. Имаме богат избор от размери и дизайн на склад, които ви позволяват да намерите и купите инструмента, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Поръчайте лопатки за въглища и лопати с въглища с достъпна доставка до вратата ви - ние имаме всичко, от което може да се нуждаете. Не се колебайте, разгледайте нашето предложение и спестете време благодарение на удобното онлайн пазаруване!