• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pöly- ja kivihiilikahvit

Käytettävissä olevat hiili- ja roskalapiot kaupassamme auttavat sinua vaativimmissa koti- ja puutarhatehtävissä. Varusta itsesi korkealaatuisilla työkaluilla, joiden avulla voit lastata hiiltä, soraa, roskia tai hiekkaa tehokkaasti ja tehokkaasti. Takaamme huippulaatua lompakkoystävälliseen hintaan!

Etsitkö klassista hiililapiota? Tarjoamme 37 cm hiililapiota ilman kahvaa. Sen muotoillut reunat estävät kuorman kaatumisen. Jos haluat lapion pitkällä kahvalla, valitse ERGO 130 cm CELLFAST-lapio. Tämän mallin terä on asennettu erityisesti suunnitellulle kahvalle, joka vähentää selkärankasi rasitusta. Se on ihanteellinen työkalu raskaiden kuivien tavaroiden ja materiaalien nostamiseen ja siirtämiseen! Saatat myös tarvita leveän lapion pölyn ja jätteen keräämiseen; galvanoitu 47,5 cm roskalapio kahvalla on loistava valinta. Sen extra suuri terä nopeuttaa työtäsi huomattavasti. Verkkokaupassamme on myös erilaisia pienempiä muovi- ja metalliroskalapioita kotitöihin. Laajasta kokovalikoimasta ja muotoilusta löydät ja ostat varmasti työkalun, joka sopii tarpeisiisi täydellisesti.

Tilaa hiili- ja roskalapiot edullisella toimituksella suoraan ovellesi. Meillä on kaikki mitä tarvitset. Älä epäröi, tutustu valikoimaamme ja nauti verkkokaupan mukavuudesta!