• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Pöly- ja kivihiilikahvit

Myymälässämme olevat pöly- ja kivihiilikaapit auttavat sinua vaikeimmissa kotitalous- ja puutarhatehtävissä. Varusta itsesi korkealaatuisilla työkaluilla, joiden avulla voit ladata hiiltä, soraa, roskia tai hiekkaa nopeasti ja tehokkaasti. Takaamme korkeimman laadun lompakkoystävällisillä hinnoilla!

Etsitkö klassista hiililappaa? Tarjouksessa on 37 cm hiilenlapi ilman kahvaa. Siinä on ulkonevat reunat, jotka estävät kuorman roiskumisen. Jos tarvitset pitkällä kahvalla lapioa, valitse ERGO 130 cm CELLFAST lapio. Tässä tarjotun mallin terä istuu erityisesti profiloidussa kahvassa, joka vähentää selkärangan tuntuvaa painetta. Tämä on täydellinen työkalu kaikkien raskaiden kuivatuotteiden ja materiaalien nostamiseen ja siirtämiseen! Saatat tarvita myös laajan lapilan pölyn ja jätteiden keräämiseen, joten tilaa rohkeasti sinkitty 47,5 cm: n pölykaari kahvalla. XXL-kokoinen terä nopeuttaa työtä merkittävästi. Verkkokaupassamme on myös pienempiä muovisia ja metallisia pölyaluksia kotityötöihin. Meillä on varastossa laaja valikoima kokoja ja malleja, joiden avulla voit löytää ja ostaa työkalusi, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Tilaa pölykaapit ja kivihiilikahvit kohtuuhintaan ovellesi - meillä on kaikki mitä tarvitset. Älä epäröi, tutustu tarjoukseesi ja säästä aikaa kätevän verkkokaupan ansiosta!