Dustpans og kull spader

Dustpans og kull spader tilgjengelig i vår butikk vil hjelpe deg i de vanskeligste husholdnings- og hageoppgaver. Utstyr deg med høykvalitetsverktøy som lar deg laste kull, grus, rusk eller sand raskt og effektivt. Vi garanterer høyeste kvalitet til lommebokvennlige priser!

Leter du etter en klassisk kullspade? Vi har en 37 cm kullspade uten håndtak i tilbudet vårt. Den har utstående kanter som forhindrer at belastningen smitter over. Skulle du trenge en spade med et langt håndtak, velger du ERGO 130 cm CELLFAST spade. Bladet til modellen som tilbys her sitter på et spesielt profilert håndtak som reduserer trykket filt på ryggraden. Dette er et perfekt verktøy for å løfte og flytte alle tunge tørrvarer og materialer! Du kan også trenge en bred spade for å samle støv og avfall, så bestill den galvaniserte 47,5 cm støvbrettet med et håndtak. Bladet i XXL-størrelse fremskynder arbeidet betydelig. Nettbutikken vår tilbyr også mindre plast- og metalldampkanner til husarbeid. Vi har et bredt utvalg av størrelser og design på lager som lar deg finne og kjøpe verktøyet som passer dine behov best.

Bestill dustpans og kull spader med rimelig levering rett på døren din - vi har alt du trenger. Ikke nøl, sjekk tilbudet vårt og spar tid takket være praktisk online shopping!