• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Lopate in lopate za premog

Lopatice in lopate za premog, ki so na voljo v naši trgovini, vam bodo pomagale pri najzahtevnejših gospodinjskih in vrtnih opravilih. Opremite se s kakovostnimi orodji, ki vam omogočajo hitro in učinkovito nalaganje premoga, gramoza, naplavin ali peska. Zagotavljamo najvišjo kakovost po cenah, primernih za denarnico!

Iščete klasično lopato za premog? V ponudbi imamo 37-cm lopato za premog brez ročaja. Ima štrleče robove, ki preprečujejo prelivanje bremena. Če potrebujete lopato z dolgim ročajem, izberite lopato ERGO 130 cm CELLFAST. Rezilo tukaj ponujenega modela sedi na posebej profiliranem ročaju, ki zmanjša pritisk na hrbtenici. To je odlično orodje za dvigovanje in premikanje vse težke suhe robe in materialov! Morda boste potrebovali tudi široko lopato za zbiranje prahu in odpadkov, zato lahko naročite pocinkano 47,5 cm posodo za prah z ročajem. Rezilo velikosti XXL bistveno pospeši delo. Naša spletna trgovina ponuja tudi manjše plastične in kovinske posode za gospodinjstvo za gospodinjska opravila. Na zalogi imamo širok izbor velikosti in modelov, ki omogočajo iskanje in nakup orodja, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Naročite lopate za smeti in lopate za premog s cenovno ugodno dostavo do vaših vrat - na voljo imamo vse, kar boste morda potrebovali. Ne odlašajte, oglejte si našo ponudbo in prihranite čas zahvaljujoč priročnemu spletnemu nakupovanju!