• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Lopeți și Fărașe pentru Cărbune

Lopățele de cărbune și măturile disponibile în magazinul nostru vă vor ajuta în cele mai solicitante sarcini casnice și de grădină. Echipați-vă cu unelte de înaltă calitate care vă permit să încărcați cărbune, pietriș, resturi sau nisip eficient și eficace. Garantăm cea mai bună calitate la prețuri prietenoase cu buzunarul!

Căutați o lopățică clasică de cărbune? Oferim o lopățică de cărbune de 37 cm fără mâner. Marginile sale conturate previn răsturnarea încărcăturii. Dacă preferați o lopată cu mâner lung, optați pentru lopata ERGO 130 cm CELLFAST. Lama acestui model este montată pe un mâner special conceput care reduce tensiunea asupra coloanei vertebrale. Este unealta ideală pentru ridicarea și mutarea bunurilor și materialelor uscate grele! S-ar putea să aveți nevoie și de o lopată largă pentru colectarea prafului și a deșeurilor; mătura noastră galvanizată de 47,5 cm cu mâner este o alegere excelentă. Lama sa extra-mare accelerează semnificativ munca. Magazinul nostru online oferă, de asemenea, o varietate de mături mici din plastic și metal potrivite pentru sarcinile casnice. Cu selecția noastră largă de dimensiuni și designuri, sunteți sigur că veți găsi și cumpăra uneltele care se potrivesc perfect nevoilor dvs.

Comandați lopățele de cărbune și măturile cu livrare accesibilă direct la ușa dvs. Avem tot ce ați putea avea nevoie. Nu ezitați, explorați gama noastră și bucurați-vă de comoditatea cumpărăturilor online!