• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Lopeți și Fărașe pentru Cărbune

Prafurile și lopetele de cărbune disponibile în magazinul nostru vă vor ajuta în cele mai grele sarcini pentru gospodărie și grădină. Echipați-vă cu instrumente de înaltă calitate care vă permit să încărcați cărbune, pietriș, resturi sau nisip rapid și eficient. Garantăm cea mai bună calitate la prețuri prietenoase cu portofelul!

Căutați o lopată clasică de cărbune? Avem o lopă de cărbune de 37 cm fără mâner în oferta noastră. Are margini proeminente care împiedică încărcarea să se revarsă. Dacă aveți nevoie de o lopată cu mâner lung, alegeți lopeta ERGO 130 cm CELLFAST. Lama modelului oferit aici se află pe un mâner special profilat, care scade presiunea resimțită pe coloana vertebrală. Acesta este un instrument perfect pentru ridicarea și mutarea tuturor mărfurilor și materialelor uscate grele! De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o lopată largă pentru colectarea prafului și a deșeurilor, așa că nu ezitați să comandați o cuvă galvanizată de 47,5 cm cu un mâner. Lama de dimensiuni XXL grăbește lucrările în mod semnificativ. Magazinul nostru online oferă, de asemenea, pete de praf din plastic și metal mai mici pentru treburile casnice. Avem o gamă largă de dimensiuni și modele în stoc, care vă permit să găsiți și să cumpărați instrumentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Comandați tăvi de praf și lopeți de cărbune cu livrare la prețuri accesibile chiar la ușa dvs. - avem tot ce aveți nevoie. Nu ezitați, consultați oferta noastră și economisiți timp datorită cumpărăturilor online convenabile!