• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Pokopališke klopi

Naša vrtna trgovina ponuja pokopališke in pokopališke klopi poljskega proizvajalca. Na voljo so v različnih velikostih in različicah. Ponujamo trdne, trpežne samostojne pokopališke klopi in modele, ki so vgrajeni v tla. Sem spadajo funkcionalni modeli z zložljivimi sedeži in škatlami za opremo. Spodaj boste našli celoten asortiman - vljudno vas spodbujamo k brskanju po slikah.

Pokopališka klop vrhunske kakovosti povečuje udobje obiskovanja grobov vaših dragih pokojnih. Da vam bo tak kos pohištva služil dolgo in zanesljivo, mora biti izdelan iz trpežnih materialov. Naši modeli izpolnjujejo te zahteve. Nudimo klopi iz PVC, obogatene z UV granulatom. Ta profesionalna mešanica zagotavlja visoko trpežnost izdelka in njegovo odpornost na nenehno spreminjajoče se vreme, vključno z dežjem, snegom, zmrzaljo in drugimi neugodnimi dejavniki. Klopi, ki so na voljo v naši trgovini, so bili prašno lakirani v črni barvi in skrbno dodelani. Širok izbor velikosti in modelov izdelkov vam omogoča nakup, ki bo ustrezal vašim pričakovanjem. Če na ulici ni dovolj prostora, izberite model z zložljivim sedežem, na primer 50-cm pokopališče, pokopališka klop - rebrasta, pritrditev v tla - enojni sedež (na voljo tudi v različici 72 in 83 cm). Drugi model, ki bi se vam morda zdel zanimiv, je 72 ali 82 cm široka pokopališka samostojna klop z ravnimi tirnicami. Kot lahko vidite, lahko izbirate med različnimi pritrjenimi in samostoječimi klopmi. V naši prodajalni so na voljo tudi priročni izdelki za samosestavljanje, kot je pokopališče, ki ga lahko samosestavite s 15 rebri, pokopališka klop. Ta model je opremljen s sedežem, ojačanim s kotnimi palicami, in varjenimi nogami, podprtimi z vodoravnimi palicami, ki mu omogočajo večje obremenitve. Naše največje klopi zagotavljajo še večje udobje. Pokopališče, pokopališka klop z veliko škatlo in naslonom za hrbet - upoštevajte, da je škatla zaklenjena s ključem - ni le prijeten kraj za počitek in razmislek, ampak tudi odlična možnost za shranjevanje čistil in dodatkov za vzdrževanje nagrobnih kamnov. .

Izkoristite našo ogromno izbiro in naročite pokopališko klop po dostopni ceni z brezplačno dostavo na dom. Poiščite model, ki najbolje ustreza vašim potrebam, in vlagajte v dobro, trajno kakovost. Priporočamo vam, da kupujete in naročate v naši spletni trgovini!