• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Okrasne trave sadike

Vsak vrtnar ve, koliko lepote in elegance vnašajo okrasne sadike trave v vse mogoče rastlinske aranžmaje in kompozicije. Če načrtujete večjo vlogo trav na vašem vrtu kot navadna, navadna trata, ste prišli na pravo mesto. Naša vrtna trgovina na spletu in po pošti je za vas pripravila odličen izbor najlepših, raznolikih vrst in sort okrasnih trav. Posadite jih na obrobne robove, robove ribnikov, v sklede, škatle, sadilnike in viseče košare - osupljivi vizualni učinki bodo presegli vaša pričakovanja!

Med drugimi odličnimi rastlinami priporočamo sadike bele in roza trave pampas. Povabite tega velikana na svoj vrt in pričakujte obilna, ogromna, puhasta, ušesna socvetja v najbolj privlačnih pastelnih barvah. Rahlo nižje rastoča, a tudi puhasta trava esparto bo na mejah videti enako čudovita. Ljubitelji nenavadno obarvanih listov naj si omislijo trdoživo in enostavno gojitveno japonsko ježo, pestro japonsko ježo (Oshima kan suge) in popolnoma nezahtevno, lepo cvetočo kitajsko srebrno travo. Izberite modro fescue za kompozicije z rastlinami s srebrnimi listi ali, če imate raje kontrastne barvne aranžmaje, smaragdno-škrlatno kogonovo travo.

Oglejte si slike naših rastlin in izberite okrasne sadike rastlin, da boste našli tisto, ki bi popolnoma ustrezala vašemu vrtnemu razporedu. V njegovem opisu boste našli vse podrobnosti glede pričakovane višine, navade in drugih specifičnih lastnosti posamezne rastline. Ponujamo dobro razvite okrasne sadike trave v loncih. Zagotavljamo odlično izkušnjo nakupovanja po konkurenčnih cenah!