• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme rotkvica

Ako razmišljate o uzgoju ukusnog, zdravog i lako uzgojivog bilja, nema potrebe tražiti dalje od naše kategorije Sjeme rotkvica. Naša sjemena su visoke kvalitete i dolaze isključivo od pouzdanih proizvođača. To osigurava bogat urod, pod uvjetom da održavate odgovarajuće uvjete uzgoja.

U našoj kategoriji Sjeme rotkvica pronaći ćete sjeme mnogih različitih sorti rotkvica. Te biljke se razlikuju po veličini, boji, okusu i obliku korijena. Posebno preporučujemo sortu "Tetra Ilowiecka", poznatu po svojim nježnim i sočnim crveno-bijelim korijenima. Za one koji žele istražiti neobičnije rotkvice, sorta "Manthangong" ima okrugle korijene s crvenim mesom i bijelom kožom. Također je vrijedno isprobati ukusnu žutu sortu "Zlata". Ako vam je stalo do okoliša, možete odabrati certificirana ekološka sjemena rotkvica, proizvedena bez korištenja umjetnih gnojiva ili kemijskih sredstava za kontrolu štetnika. Ta sjemena su certificirana od strane Agro BIO Testa. Oni koji ne mogu odlučiti samo za jednu sortu, savjetujemo da odaberu mješavinu sjemena koja proizvodi žute, bijele, skarletne i bijelo-vrhunske korijene. Ove raznovrsne rotkvice će dodati okus mnogim jelima i biti savršeni ukras.

Također nudimo sjeme rotkvica posebno prikladno za uzgoj klica, ukusan i zdrav snack. Klice su vrijedan izvor vitamina i minerala te su idealne za salate i sendviče. Ne oklijevajte i danas odaberite sjeme vaše omiljene sorte rotkvica. Ovo ukusno, zdravo i aromatično povrće ne predstavlja izazove u uzgoju.

0.88 1.47
Promocija završava
-40%
0.89 1.48
Promocija završava
0.98 1.63
Promocija završava
0.98 1.63
Promocija završava
0.98 1.63
Promocija završava
-40%
1.16 1.93
Promocija završava
-40%
1.16 1.93
Promocija završava
-40%
1.48 2.46
Promocija završava