Bibit Radish

Sekiranya anda berfikir tentang tumbuh tumbuhan yang lazat, sihat dan mudah ditanam, pilihlah biji lobak. Mereka adalah berkualiti tinggi, kerana mereka dibekalkan oleh pengeluar yang terbukti sahaja. Terima kasih kepada fakta bahawa anda dijamin penuaian yang kaya, dengan syarat, syarat-syarat penanaman yang sepatutnya dipelihara.

Anda akan mendapati benih banyak jenis lobak yang berlainan di kedai kami. Tumbuhan ini berbeza dengan saiz, warna, rasa dan bentuk akar. Kami amat mengesyorkan pelbagai "Tetra Ilowiecka" yang menghasilkan akar merah lembut dan berair. Sekiranya anda ingin mencuba radishes yang luar biasa, pilih "Manthangong" pelbagai dengan akar bulat yang terdiri daripada daging merah dan kulit putih. Varietas yang berwarna kuning dan gurih "Zlata" juga bernilai mengambil risiko. Jika anda mengambil berat tentang alam semula jadi, pilih biji lobak organik yang disahkan, yang dihasilkan tanpa menggunakan baja buatan atau agen kawalan kimia. Biji-bijian ini telah disahkan oleh Ujian Agro BIO. Mereka yang tidak boleh membuat fikiran mereka dan memilih satu varieti dinasihatkan untuk memilih pilihan yang terdiri daripada biji benih yang menghasilkan akar merah, putih, merah dan putih. Mereka akan menambah rasa kepada banyak hidangan dan menghias banyak piring.

Kami juga menawarkan biji lobak untuk pucuk yang semakin meningkat, makanan ringan yang lazat dan sihat. Tumbuh adalah sumber vitamin dan mineral yang berharga dan disediakan untuk salad dan sandwic. Jangan teragak-agak dan pilih benih varieti lobak kegemaran anda. Sayuran yang enak, sihat dan aromatik ini tidak akan menimbulkan sebarang masalah dalam penanaman.

RM4.14 RM6.91
Promosi berakhir
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
-40%
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
RM6.96 RM11.61
Promosi berakhir
-40%
RM10.53 RM17.55
Promosi berakhir