• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Grablje za trato

Naša spletna trgovina z vrtom ponuja trdne travne grablje po dostopnih cenah. Če niste prepričani, kakšne grablje bi vam omogočilo varno odstranjevanje nasadov s trate, ne oklevajte in izvedejte več o naši ponudbi! Vljudno vas vabimo, da brskate po tej podkategoriji izdelkov!

Grablje za trato so drugačne kot grablje, ki se uporabljajo za grabljenje padlih listov. Če potrebujete orodje, ki odstranjuje slamnato travo iz zelenic, izberite napravo z debelimi, močnimi, široko nastavljenimi in dolgimi trni. Vsi modeli, predstavljeni spodaj, bi prav tako omogočali, da odstranite strnjeno travo s trate, ne da bi pri tem poškodovali njeno strukturo, niti ne odtrgali travnih trakov s koreninami. Med drugim ponujamo jeklene tračne grablje s 16 konicami, opremljene s 130 cm dolgim lesenim ročajem. Široka glava z optimalno profiliranimi trni zagotavlja hitro in učinkovito delo, dolg, lahek ročaj pa je primeren za uporabo tudi med dolgotrajnimi vrtnimi opravili. Oglejte si tudi ostale naše izdelke!

Trg vrtnih semen vam omogoča nakup vrhunskih vrtnih orodij priznanih, najboljših proizvajalcev. Naše trdne in cenovno ugodne grablje za travo vam bodo služile prihodnja leta. Ne zamudite te priložnosti, izkoristite stroškovno učinkovito dostavo na dom in poskrbite za boljše delovno udobje na vašem vrtu. V naši spletni trgovini ste vedno dobrodošli!