• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Dodatki za travnik

Vljudno vas pozdravljamo v pododdelku Dodatki za trato! Tu boste našli veliko koristnih, inovativnih in praktičnih izdelkov, ki olajšajo skrb za vašo trato!

Oprema za travnik vključuje širok izbor izdelkov. Ta oddelek smo razdelili na dodatne podkategorije, da bi olajšali iskanje izdelkov, ki vas zanimajo. Obstaja več pogojev za lepo trato. Če ste šele začeli načrtovati postavitev zelene preproge na svojem vrtu, si oglejte kategorijo semen in travnih gnojil. Če ste že ponosen lastnik trate, boste morda želeli izboljšati njegovo stanje in videz. Pri tem bi vam pomagali travnati grablje, škarje za travo in vse vrste okraskov za trato. Če imate težave z moli, psi in drugimi škodljivci, obiščite oddelek za zaščito pred tratami. V primeru, da vas moti travnata trata, poiščite rešitev v oddelkih Aerator in čistilna sredstva ali Gnojila.

Oddelek za dodatke za trato ponuja tudi vrtne tračnike, rolne konice, žlebove za trato, robove za robove in vozičke za vrtne cevi. Ti zelo funkcionalni in praktični izdelki morda niso vsakdanja uporaba, a če želite na svoji trati prikladno in temeljito skrbeti, se vsekakor opremite z njimi!

Udobno se usedite in brskajte po naših izdelkih in dodajte tiste, ki so všeč v košarico. Zagotavljamo zadovoljivo nakupovalno izkušnjo zahvaljujoč širokemu izboru odličnih izdelkov najvišje kakovosti po dostopnih cenah. Naročeno blago bi hitro prispelo na vaš dom ali na vaš vrt.