• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Profesionalna semena trave

V naši spletni vrtni trgovini boste naročili profesionalna semena trave po konkurenčnih cenah. Semena vrhunske kakovosti z visoko kalnostjo zagotavljajo naraščajoče elegantne, zdrave in debele gomolje. Oglejte si našo ponudbo in si oglejte, s čim bi vas še lahko presenetili.

Zakaj je vredno vlagati v profesionalna semena trave? Te izbire so sestavljali strokovnjaki za seme in izstopajo z najvišjo možno kakovostjo. V naši spletni trgovini boste našli profesionalna semena svetovnega voditelja v semenih trate, Barenburg, podjetje, ki seme dobavlja organizatorjem največjih športnih prireditev. Pričakujte, da boste v tej podkategoriji našli zbirke semen trate za suha, sončna mesta (Watersaver) in senčna mesta (Shadow Gazon). Tukaj ponujene mešanice travnih semen sestavljajo vrste in sorte z jasno opredeljenimi okoljskimi zahtevami. Trava za sončna rastišča razvije globoko koreninski sistem in ima nizke potrebe po zalivanju, medtem ko tista, ki je namenjena senčnim pikam, pobarva svetlo obarvanje tudi ob manjši izpostavljenosti sončni svetlobi in raste počasi, kar odpravlja potrebo po pogostem košnji. V naši prodajalni boste našli tudi odlična semena Sport trave, vključno z izbiro travniških semen za rekreacijske in športne terene z izboljšano odpornostjo proti tekalni plasti. Sestava Exclusor / Gazon Elite za razstavne trate, ki izstopa z visoko toleranco do bolezni, mehkobo in čudovitim videzom ter zagotavlja trajen učinek zelene preproge, je naš predlog za najzahtevnejše stranke.

Naša profesionalna semena trave so na voljo v paketih različnih velikosti, kar vam omogoča, da svojo izbiro prilagodite natančno vašim potrebam. Vabimo vas, da pobrskate po naši ponudbi in vam želimo prijetno nakupovalno turo!