• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Aeratorji in scarifiers

Oddelek za aeratorje in čistilce vsebuje dodatke, s katerimi bi lahko pravilno skrbeli za svojo trato, saj je za urejeno zeleno površino potrebno več truda kot samo košnja, zalivanje in gnojenje. Prepričajte se sami, kakšne koristi aeracija in scarifikacija prinašata na vaši trati. Izdelki, ki so na voljo spodaj, bodo znatno in vidno izboljšali stanje vaše trate.

Aeratorji so orodja, ki so na voljo v različnih vrstah in oblikah, namenjena oskrbi trave z več kisika. To se zgodi zahvaljujoč zelo preprostemu ukrepanju - prebijanju in rahljanju tal, kar omogoča več kisika, da prodre vanj in doseže korenine. Ta preprost ukrep izboljšuje stanje trave, omogoča širjenje, razvoj močnih korenin in zmanjšuje tveganje za glivične bolezni. Na trgu je na voljo veliko različnih vrst prezračevalnikov - od kopanja vilic z dolgimi zobci do posebnih čevljev za prezračevanje, ki omogočajo kombiniranje skrbi za trate z sprehodom po vrtu. Med drugimi boste v naši trgovini našli odličen tekoči aerator za trate iz podjetja Target. Zahvaljujoč temu izdelku boste travnik prezračevali, medtem ko ga boste ... zalivali. Predstavljeni prezračevalnik tekočine prav tako preprečuje srbečico trave. Običajno je potrebno skrtanizirati travnik, da se odstrani površinska srbečica. Ta metoda vključuje obrez trate in mehansko odstranjevanje strnjene trave. Naša funkcionalna orodja bodo znatno olajšala ta zamuden postopek. Preizkusite jih in se prepričajte sami!

Vabimo vas, da redno preverjate našo ponudbo. Potrudimo se, da bi strankam ponudili inovativne in preizkušene vrtnarske novosti ter redno širili ponudbo z izdelki vrhunske kakovosti. Aeratorje in čistilce boste kupili po izjemno konkurenčnih cenah s cenovno ugodno in hitro dostavo na dom v naši spletni vrtni trgovini. Vabimo vas na nakupovalni ogled z garancijo zadovoljstva!