• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Zaščita trate pred onesnaženjem

Kako bi lahko učinkovito zaščitili travnik pred onesnaženjem? Odprava vzroka težave se izkaže kot odgovor! Ponujamo vam visoko učinkovite, cenovno ugodne repelente. Izdelki za nego trate najboljše razpoložljive kakovosti, ki vam pomagajo odstraniti vse sledi škodljivcev, so na voljo tudi v naši vrtni trgovini. Samo pobližje poglejte!

Če je vaš čudovit travnik pokvarjen molovski skop, ne čakajte več in naročite lovilca molov - mol. Ta poceni, a učinkovita past ne bo škodovala živalim, ampak vam omogoča varno prevažanje zunaj vaše posesti. Toda kako bi odvrnili škodljivce od vrnitve? Kupite Zbogom od krtice od Zielony Dom ali Reiss-Auss Gran od Target, ki učinkovito odganja molove, pse in mačke. Če se želite izogniti uporabi kemičnih sredstev, se "sonic" elektronski krt in odganjalec glodavcev iz BROS-ja ali sončni ultrazvočni mol, miši, goferji in voluharji izkažejo za odlično rešitev te težave. Te trpežne naprave oddajajo zvočne valove, ki škodljivce takoj in učinkovito odvrnejo od bivanja v njihovi bližini. Naše trdne, odporne naprave vam bodo zanesljivo služile dolga leta. In kaj je s situacijo, ko ogroža trato ne vaš molzi ljubi hišni ljubljenček? Gotovo bi potrebovali zaščito trate pred pasjim urinom. Ta izdelek nevtralizira vpliv živalskega urina in podpira rast trave. Naročite popravilo čarobne trate tudi za poškodbe psov. Ta komplet vam omogoča, da z gosto travo pokrijete do 33 votlih lis!

Kot vidite, je mogoče zaščititi travnik pred onesnaženjem po dostopnih cenah. Nakupujte v naši spletni trgovini z vrtovi, izkoristite poceni dostavo na dom in poskrbite, da bo vaš vrt za vedno brez škodljivcev. Več o ponudbi danes!