Biji Saderi

Anda akan mendapati kedua-dua benih selai dan daun di kedai kami. Anda boleh memilih dari beberapa jenis yang pasti akan tumbuh dengan baik di atas katil sayuran anda. Semua benih yang terdapat di kedai dalam talian kami adalah berkualiti tinggi, kerana mereka datang secara eksklusif daripada pengeluar terbukti.

Anda perlu mencuba biji-bijian "selimut daun" Nuget yang menghasilkan roset daun besar yang terdiri daripada bilah daun hijau pucat dan petioles tebal dalam tempoh tiga bulan dari permulaan penanaman. Anda boleh menggunakannya dalam salad dan hidangan lain, tekan untuk jus atau hanya makan mentah. Daun selera adalah sumber vitamin yang kaya, seperti vitamin C, PP, E dan B, serta pelbagai mineral. Ia adalah kalori rendah, detoksifikasi badan anda dan menyokong penurunan berat badan. Sekiranya anda lebih banyak masuk ke sel sel root (celleriac), maka pelbagai "Albin" adalah disyorkan. Akar yang besar dituai pada musim luruh dan boleh disimpan untuk masa yang lama selepas itu. Cellery root mengandungi hanya sedikit lebih banyak kalori daripada versi daun, tetapi mengandungi kuantiti nutrien yang serupa. Terima kasih kepada minyak pati ia menambah rasa yang hebat kepada banyak hidangan. Ia juga merupakan komponen utama sup hijau.

Jangan teragak-agak dan pilih benih salah satu jenis selai untuk menikmati tanaman daun dan akar yang enak, sihat dan aromatik.

RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
-40%
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
RM5.55 RM9.26
Promosi berakhir
RM10.53 RM17.55
Promosi berakhir
-40%
RM15.24 RM25.39
Promosi berakhir