• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puutarhakalvo

Puutarhafolio on monikäyttöinen tuote, jota käytetään kasvien hoitoon ja suojaamiseen. Se voi toimia eristeenä, sitä voidaan käyttää itämisen nopeuttamiseen, taimien suojaamiseen sateelta tai rikkakasveilta ja estämään tuholaisia pääsemästä kasveihin. Se on suhteellisen halpa ja helppo käyttää. Lisätietoja puutarhakalvojen tarjoamisesta, jos aiot ostaa osan tästä tuotteesta.

Jos kasvatat vihanneksia tai yksivuotisia kukinnan kasveja ja pelkäät myöhäisiä pakkasia, rei'itetty läpinäkyvä folio, joka on saatavana 1,5 x 10 m: n pakkauksissa, tarjoaa parhaimman suojan rajoillesi. Kasvit saavat tarvittavan määrän auringonvaloa ja vettä kastelusta, mutta samalla ne altistuvat vähemmän kuivuudelle, lämpötilan pudotuksille ja mekaanisille vaurioille. Kalvolla suojatut taimet ovat myös lintujen ulottumattomissa. Myymälästämme on saatavana myös rei'itetty mansikkafolio 1,4 x 10 m, edullinen ja todistettu ratkaisu marjalaastarien suojaamiseksi rikkakasveilta. Meillä on myös paksu ja kestävä 4 x 25 m rakennuskalvo, joka on hyödyllinen kaikissa rakennus- ja korjauskohteissa. Varmista, että ostat kiinteät kiinnikkeet - fleecen, folion, pressujen ja mattojen kiinnitystapit auttavat sinua tässä suhteessa. Tuotteillamme on erinomainen kestävyys, joka sallii niiden käytön useita kertoja. Älä epäröi, sijoita korkealaatuisuuteen!

Kehotamme teitä tilaamaan online-puutarhakaupastamme. Kannatamme kilpailukykyisiä hintoja, kohtuuhintaista ja luotettavaa toimitusta sekä maailmanluokan asiakaspalvelua. Huolehdi puutarhastasi pienellä puolella apuamme ja tulokset ylittävät odotuksesi. Kutsumme sinut ostoskierrokseen!