• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsfolie

Trädgårdsfolie är en mångsidig produkt designad för vård och skydd av växter. Den kan fungera som isolering, påskynda groning, skydda plantor från regn eller ogräs, och förhindra att skadedjur når växterna. Den är prisvärd och användarvänlig. Upptäck mer om vårt utbud av Trädgårdsfolie om du överväger att köpa någon.

Om du odlar grönsaker eller årliga blommande växter och är orolig för sena frostnätter, erbjuder vår perforerade genomskinliga folie, tillgänglig i 1,5 x 10 m förpackningar, utmärkt skydd för dina växter. Medan de får den nödvändiga solens ljus och bevattning, skyddas de samtidigt från torka, plötsliga temperaturfall och fysiska skador. Dessutom garanterar folien att plantorna är utom räckhåll för fåglar. Vi lagerför även perforerad jordgubbsfolie, i storleken 1,4 x 10 m, som är en ekonomisk och beprövad lösning för att skydda bäddar från ogräs. Dessutom är den robusta och långvariga 4 x 25 m byggfolie vi erbjuder ovärderlig för bygg- och renoveringsprojekt. Se till att du också skaffar pålitliga fästen - våra pluggar för att fästa fleece, folie, presenningar och mattor är perfekta för detta ändamål. Våra produkter är kända för sin enastående hållbarhet, vilket möjliggör upprepad användning. Dröj inte; investera i premiumkvalitet idag!

Vi inbjuder dig att handla i vår online trädgårdsbutik. Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser, pålitlig och kostnadseffektiv leverans och kundservice av högsta klass. Förbättra din trädgård med hjälp från oss, och resultaten kommer att förvåna dig. Påbörja en shoppingresa med oss!