• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsfolie

Trädgårdsfolie är en mångsidig produkt som används för växtskydd och skydd. Det kan fungera som isolering, användas för att påskynda groddningen, för att skydda plantorna från regnet eller ogräset och för att förhindra att skadedjur når växterna. Det är relativt billigt och enkelt att använda. Läs mer om vårt trädgårdsfolieerbjudande om du planerar att köpa en del av denna produkt.

Om du odlar grönsaker eller årliga blommande växter och fruktar sena frost, kommer den perforerade transparenta folien, som finns i paket på 1,5 x 10 m, att erbjuda det bästa skyddet för dina gränser. Växter får den nödvändiga dosen av solljus och vatten från bevattning, men kommer samtidigt att vara mindre utsatt för torka, temperaturfall och mekaniska skador. Plantor som skyddas av folien kommer också att vara otillgängliga för fåglarna. Det finns också perforerad jordgubbfolie 1,4 x 10 m, en prisvärd och beprövad lösning för att skydda bärplåster från ogräs, som finns i vår butik. Vi har också den tjocka och hållbara 4 x 25 m konstruktionsfolien som kommer att vara praktiskt på alla bygg- och renoveringsplatser. Se till att köpa fast fästning - Pinnar för att fästa fleece, folie, presenningar och mattor hjälper dig i det avseendet. Våra produkter har utmärkt hållbarhet som gör att de kan användas flera gånger. Tveka inte, investera i premiumkvaliteten!

Vi uppmuntrar dig att beställa i vår online trädgårdsbutik. Vi står för konkurrenskraftiga priser, prisvärda och pålitliga leveranser och kundservice i världsklass. Ta hand om din trädgård med lite hjälp från vår sida och resultaten kommer att överträffa dina förväntningar. Vi inbjuder dig till en shoppingtur!