• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Градинско фолио

Градинската фолия е универсален продукт, създаден за грижа и защита на растенията. Може да служи като изолация, да ускорява кълнянето, да предпазва младите растения от дъжд или плевели и да предотвратява насекомите да се доберат до растенията. Тя е достъпна и лесна за използване. Научете повече за нашия избор от градинска фолия, ако обмисляте покупка.

Ако отглеждате зеленчуци или едногодишни цъфтящи растения и се притеснявате за късния слана, нашата перфорирана прозрачна фолия, налична в опаковки 1,5 x 10 м, предлага отлична защита за растенията ви. Докато те получават необходимата слънчева светлина и вода за напояване, те също така са защитени от суша, рязки температурни промени и физически повреди. Освен това фолиото гарантира, че младите растения са извън обсега на птиците. Също така предлагаме перфорирана фолия за ягоди, размер 1,4 x 10 м, която е икономично и доказано решение за защита на ягодите от плевели. Освен това здравата и дълготрайна строителна фолия размер 4 x 25 м, която предлагаме, е незаменима за строителство и ремонтни дейности. Набавете надеждни закрепители - нашите гвоздеи за закрепване на покривки, фолии, тенти и подложки са перфектни за тази цел. Нашите продукти се отличават с изключителна издръжливост, което позволява повторна употреба. Не отлагайте; инвестирайте в най-високо качество днес!

Поканяваме ви да пазарувате в нашия онлайн магазин за градинарство. Гордеем се с конкурентните си цени, надеждна и икономична доставка, както и отлично обслужване на клиенти. Подобрете градината си с наша помощ и резултатите ще ви впечатлят. Започнете пазаруване с нас!