• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Градинско фолио

Градинското фолио е многофункционален продукт, използван за грижа и защита на растенията. Може да действа като изолация, да се използва за ускоряване на покълването, за защита на разсада от дъжд или плевели и за предотвратяване на навлизането на вредителите в растенията. Той е сравнително евтин и лесен за използване. Научете повече за нашата оферта за градинско фолио, ако планирате да закупите част от този продукт.

Ако отглеждате зеленчуци или едногодишни цъфтящи растения и се страхувате от късни студове, перфорираното прозрачно фолио, предлагано в опаковки от 1,5 х 10 м, ще предложи най-добрата защита за вашите граници. Растенията ще получат необходимата доза слънчева светлина и вода от напояване, но в същото време ще бъдат по-малко изложени на суша, температурни спадове и механични повреди. Разсадът, защитен от фолиото, също ще бъде недостъпен за птиците. На разположение в нашия магазин има и перфорирано ягодово фолио с размер 1,4 х 10 м, достъпно и доказано решение за защита на ягодовите петна от плевели. Разполагаме и с дебелото и издръжливо строително фолио с размери 4 х 25 м, което ще бъде полезно на всички строителни и ремонтни обекти. Не забравяйте да закупите твърдо закопчаване - В това отношение ще ви помогнат колчета за закрепване на руно, фолио, брезенти и рогозки. Нашите продукти показват отлична издръжливост, която позволява да ги използвате многократно. Не се колебайте, инвестирайте в първокласното качество!

Съветваме ви да поръчате в нашия онлайн магазин за градина. Ние сме за конкурентни цени, достъпна и надеждна доставка и обслужване на клиентите от световна класа. Погрижете се за вашата градина с малко помощ от наша страна и резултатите ще надхвърлят вашите очаквания. Каним ви на шопинг тур!