• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vrtna folija

Vrtna folija je svestran proizvod dizajniran za njegu i zaštitu biljaka. Može služiti kao izolacija, ubrzava klijanje, štiti sadnice od kiše ili korova i sprječava štetnike da pristupe biljkama. Jeftina je i jednostavna za korištenje. Saznajte više o našem izboru vrtnih folija ako razmišljate o njihovoj kupnji.

Ako uzgajate povrće ili godišnje cvatuće biljke i brinete se o kasnim mrazevima, naša perforirana prozirna folija, dostupna u pakiranjima od 1,5 x 10 m, nudi izvanrednu zaštitu vašim biljkama. Dok primaju potrebnu sunčevu svjetlost i vodu za navodnjavanje, istovremeno su zaštićene od suše, naglih padova temperature i fizičkih ozljeda. Nadalje, folija osigurava da su sadnice izvan dosega ptica. Također nudimo perforiranu foliju za jagode, veličine 1,4 x 10 m, koja je ekonomično i provjereno rješenje za zaštitu jagoda od korova. Pored toga, robusna i dugotrajna građevinska folija veličine 4 x 25 m koju nudimo nezamjenjiva je za građevinske i renovacijske projekte. Osigurajte pouzdane pričvršćivače - naši čavli za pričvršćivanje runa, folija, cerada i prostirki savršeni su za tu svrhu. Naši proizvodi se odlikuju izuzetnom dugovječnošću, što omogućava ponovnu upotrebu. Ne odgađajte; investirajte u vrhunsku kvalitetu danas!

Pozivamo vas da kupujete u našoj online vrtnoj trgovini. Ponosimo se konkurentnim cijenama, pouzdanom i ekonomičnom dostavom te vrhunskom korisničkom uslugom. Poboljšajte svoj vrt uz našu pomoć, a rezultati će vas oduševiti. Započnite s nama shopping avanturu!