• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vrtna folija

Vrtna folija višenamjenski je proizvod koji se koristi za njegu i zaštitu biljaka. Može djelovati kao izolacija, koristiti se za ubrzavanje klijanja, za zaštitu sadnica od kiše ili korova i za sprečavanje prodiranja štetočina u biljke. To je relativno jeftino i jednostavno za korištenje. Saznajte više o našoj ponudi Vrtne folije, ako planirate kupiti neki od ovog proizvoda.

Ako uzgajate povrće ili godišnje cvjetnice i bojite se kasnih mrazeva, Perforirana prozirna folija, dostupna u pakiranjima od 1,5 x 10 m, ponudit će najbolju zaštitu za vaše granice. Biljke će tijekom navodnjavanja dobiti potrebnu dozu sunčeve svjetlosti i vode, ali će istovremeno biti manje izložene suši, padu temperature i mehaničkim oštećenjima. Sadnice zaštićene folijom također će biti nepristupačne za ptice. U našoj je trgovini na raspolaganju i perforirana folija jagode veličine 1,4 x 10 m, pristupačno i provjereno rješenje za zaštitu bobičastog mrlja od korova. Također imamo debelu i izdržljivu građevinsku foliju dimenzija 4 x 25 m koja će biti korisna na svim gradilištima za izgradnju i obnovu. Obavezno kupite čvrsto pričvršćenje - U tom će vam slučaju biti privjesci za pričvršćivanje runo, folija, cerade i prostirke. Naši proizvodi pokazuju izvrsnu trajnost koja im omogućuje višestruku upotrebu. Ne ustručavajte se, uložite u premium kvalitetu!

Preporučujemo vam da naručite u našoj online trgovini vrtom. Zalažemo se za konkurentne cijene, pristupačnu i pouzdanu dostavu i usluge svjetske klase. Čuvajte svoj vrt uz malu pomoć naše strane i rezultati će premašiti vaša očekivanja. Pozivamo vas na shopping!