• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Tuinfolie

Tuinfolie is een multifunctioneel product dat wordt gebruikt voor plantenverzorging en -bescherming. Het kan als isolatie fungeren, worden gebruikt om de kiemkracht te versnellen, om de zaailingen te beschermen tegen regen of onkruid en om te voorkomen dat het ongedierte de planten bereikt. Het is relatief goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Meer informatie over ons aanbod tuinfolie, als u van plan bent om een deel van dit product te kopen.

Als u groenten of eenjarige bloeiende planten kweekt en bang bent voor late vorst, biedt de geperforeerde transparante folie, verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 x 10 m, de beste bescherming voor uw grenzen. Planten ontvangen de benodigde dosis zonlicht en water van irrigatie, maar zullen tegelijkertijd minder worden blootgesteld aan droogte, temperatuurdalingen en mechanische schade. Zaailingen beschermd door de folie zijn ook ontoegankelijk voor de vogels. Er is ook geperforeerde aardbeienfolie 1,4 x 10 m, een betaalbare en bewezen oplossing voor het beschermen van de bessenplekken tegen onkruid, verkrijgbaar in onze winkel. We hebben ook de dikke en duurzame 4 x 25 m bouwfolie die van pas kan komen op alle bouw- en renovatiesites. Zorg ervoor dat u stevige bevestiging koopt - Pinnen voor het bevestigen van fleece, folie, dekzeilen en matten helpen u in dat opzicht. Onze producten hebben een uitstekende duurzaamheid waardoor ze meerdere keren kunnen worden gebruikt. Aarzel niet, investeer in de premium kwaliteit!

We raden u aan om te bestellen in onze online tuinwinkel. We staan voor concurrerende prijzen, betaalbare en betrouwbare levering en klantenservice van wereldklasse. Zorg voor uw tuin met een beetje hulp van onze kant en de resultaten zullen uw verwachtingen overtreffen. Wij nodigen u uit voor een shopping tour!