• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Kertészeti fólia

A kerti fólia egy többcélú termék, amelyet növényi gondozáshoz és védelemhez használnak. Szigetelésként szolgál, felgyorsítja a csírázást, megvédi a palántákat az esőtől vagy a gyomoktól, és megakadályozza a kártevők eljutását a növényekhez. Ez viszonylag olcsó és könnyen használható. Tudjon meg többet a kerti fólia kínálatunkról, ha azt tervezi, hogy vásárol e termék valamelyikét.

Ha zöldségeket vagy egynyári virágos növényeket termeszt, és fél a késő fagyoktól, az 1,5 x 10 m-es csomagolásban kapható, perforált átlátszó fólia a legjobb védelmet nyújtja határainak. A növények az öntözésből megkapják a szükséges adagot napfényt és vizet, ugyanakkor kevésbé vannak kitéve az aszálynak, a hőmérséklet-eséseknek és a mechanikai károknak. A fóliával védett magról nevelt madarak számára is hozzáférhetetlen lesz. Van egy perforált eperfólia is, 1,4 x 10 m, ez egy megfizethető és bevált megoldás a bogyós foltok gyomok elleni védelmére, elérhető áruházunkban. Megvan a vastag és tartós 4 x 25 m-es fólia, amely hasznos lesz minden építkezésnél és felújításnál. Ne felejtsen el vásárolni szilárd rögzítést - A gyapjú, fólia, ponyva és szőnyeg rögzítésére szolgáló csapok segítenek ebben a tekintetben. Termékeink kiváló tartósságot mutatnak, amely lehetővé teszi többszörös felhasználását. Ne habozzon, fektessen be prémium minőségbe!

Javasoljuk, hogy rendeljen online kerti áruházunkba. A versenyképes árakon, a megfizethető és megbízható szállításon és a világszínvonalú ügyfélszolgálaton állunk. Vigyázzon a kertjére egy kis segítséggel a mi oldalunkon, és az eredmények meghaladják az elvárásait. Meghívjuk Önt bevásárló túra!