• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kertészeti fólia

Kerti fólia egy sokoldalú termék, amelyet növények gondozására és védelmére terveztek. Szigetelésként szolgálhat, felgyorsíthatja a csírázást, megvédheti a palántákat az esőtől vagy a gyomoktól, és megakadályozhatja a kártevők hozzáférését a növényekhez. Megfizethető és felhasználóbarát. Tudjon meg többet kerti fólia választékunkról, ha fontolgatja annak megvásárlását.

Ha zöldségeket vagy évente virágzó növényeket termeszt, és aggódik a késői fagyok miatt, perforált átlátszó fóliánk, amely 1,5 x 10 m-es csomagokban érhető el, kiváló védelmet nyújt növényei számára. Miközben a szükséges napfényt és öntözővizet kapják, egyidejűleg megvédik őket a szárazságtól, a hirtelen hőmérsékleti esésektől és a fizikai sérülésektől. Ráadásul a fólia biztosítja, hogy a palánták elérhetetlenek legyenek a madarak számára. Kínálatunkban megtalálható a perforált eperfólia is, 1,4 x 10 m méretben, amely gazdaságos és bevált megoldás a bogyós részek gyomtól való védelmére. Ezenkívül a robust és tartós 4 x 25 m-es építési fóliát is kínálunk, amely elengedhetetlen az építkezéseknél és felújításoknál. Ügyeljen arra, hogy megbízható rögzítőket is beszerezzen - a polár, fólia, ponyva és szőnyegek rögzítésére szolgáló szögek ebben a tekintetben tökéletesek. Termékeink kiváló tartósságot biztosítanak, lehetővé téve többszöri használatukat. Ne habozzon, fektessen be a prémium minőségbe ma!

Meghívjuk Önt, hogy vásároljon online kerti áruházunkban. Büszkék vagyunk versenyképes árainkra, megbízható és költséghatékony szállításunkra és első osztályú ügyfélszolgálatunkra. Gondoskodjon kertjéről segítségünkkel, és az eredmények meghaladják majd várakozásait. Vásároljon velünk!