• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Folie de grădină

Folia de grădină este un produs polivalent utilizat pentru îngrijirea și protecția plantelor. Poate acționa ca izolație, poate fi folosit pentru a accelera germinarea, pentru a proteja răsadurile de ploaie sau buruieni și pentru a preveni dăunătorii să ajungă la plante. Este relativ ieftin și ușor de utilizat. Aflați mai multe despre oferta noastră de folii de grădină, dacă intenționați să cumpărați o parte din acest produs.

Dacă crești legume sau plante cu flori anuale și te temi de înghețurile târzii, folia transparentă perforată, disponibilă în pachete de 1,5 x 10 m, va oferi cea mai bună protecție pentru granițele tale. Plantele vor primi doza de lumină solară și apă necesară irigației, dar vor fi, în același timp, mai puțin expuse la secetă, scăderi de temperatură și daune mecanice. Răsadurile protejate de folie vor fi, de asemenea, inaccesibile pentru păsări. Există, de asemenea, folie de căpșuni perforată 1,4 x 10 m, o soluție accesibilă și dovedită pentru protejarea petelor de boabe de buruieni, disponibile în magazinul nostru. De asemenea, avem o folie de construcție groasă și durabilă de 4 x 25 m, care va veni la îndemână pe toate șantierele de construcții și renovări. Asigurați-vă că cumpărați o fixare solidă - Pegele pentru fixarea lână, folie, prelate și rogojini vă vor ajuta în această privință. Produsele noastre prezintă o durabilitate excelentă care permite utilizarea lor de mai multe ori. Nu ezita, investește în calitatea premium!

Vă încurajăm să comandați la magazinul nostru online de grădină. Suntem de acord pentru prețuri competitive, livrare accesibilă și fiabilă și servicii pentru clienți de talie mondială. Aveți grijă de grădina dvs. cu puțin ajutor din partea noastră, iar rezultatele vor depăși așteptările. Vă invităm la un tur de cumpărături!