Вртна фолија

Вртна фолија је вишенамјенски производ који се користи за његу и заштиту биљака. Може да делује као изолација, да се користи за убрзање клијања, за заштиту садница од кише или корова и за спречавање да штеточине продру у биљке. То је релативно јефтино и лако за коришћење. Сазнајте више о нашој понуди Гарден фолије, ако планирате да купите неки од овог производа.

Ако узгајате поврће или годишње биљке у цвату и бојите се касних мразева, Перфорирана прозирна фолија, доступна у паковањима од 1,5 к 10 м, понудит ће најбољу заштиту за ваше границе. Биљке ће током наводњавања добити потребну дозу сунчеве светлости и воде, али ће истовремено бити мање изложене суши, паду температуре и механичким оштећењима. Саднице заштићене фолијом такође ће бити неприступачне за птице. На располагању је и перфорирана јагода фолија величине 1,4 к 10 м, приступачно и проверено решење за заштиту бобица од јагода. Такође имамо дебелу и издржљиву грађевинску фолију димензија 4 к 25 м која ће бити корисна на свим градилиштима за изградњу и обнову. Обавезно купите чврсто учвршћење - У том ће вам случају бити клинови за причвршћивање руна, фолије, цераде и простирке. Наши производи показују одличну трајност која омогућава њихово коришћење више пута. Не устручавајте се, уложите у врхунски квалитет!

Препоручујемо вам да наручите у нашој онлине продавници башта. Залажемо се за конкурентне цене, приступачну и поуздану испоруку и услуге светске класе. Чувајте свој врт уз малу помоћ наше стране и резултати ће премашити ваша очекивања. Позивамо вас на куповину!