Hagefolie

Hagefolie er et allsidig produkt designet for plantepleie og beskyttelse. Det kan fungere som isolasjon, akselerere spiring, skjerme småplanter fra regn eller ugress, og forhindre skadedyr i å få tilgang til plantene. Det er rimelig og brukervennlig. Finn ut mer om vårt utvalg av hagefolie hvis du vurderer å kjøpe noe.

Hvis du dyrker grønnsaker eller ettårige blomstrende planter og er bekymret for sen frost, tilbyr vår perforerte gjennomsiktige folie, tilgjengelig i 1,5 x 10 m pakker, enestående beskyttelse for plantene dine. Mens de mottar nødvendig sollys og vann, blir de samtidig beskyttet mot tørke, plutselige temperaturfall og fysisk skade. Videre sikrer folien at småplanter er utenfor fuglenes rekkevidde. Vi lagerfører også perforert jordbær folie, som måler 1,4 x 10 m, som er en økonomisk og prøvd og testet løsning for å beskytte bærbed fra ugress. I tillegg er den robuste og langvarige 4 x 25 m byggefolien vi tilbyr uvurderlig for bygge- og renoveringsprosjekter. Sørg også for at du sikrer pålitelige festemidler - våre plugger for feste av fleece, folie, presenninger og matter er perfekte for dette formålet. Produktene våre har enestående levetid, som muliggjør gjentatt bruk. Ikke vent; invester i førsteklasses kvalitet i dag!

Vi inviterer deg til å handle i vår online hagebutikk. Vi er stolte av å tilby konkurransedyktige priser, pålitelig og kostnadseffektiv levering, samt førsteklasses kundeservice. Forbedre hagen din med hjelp fra oss, og resultatene vil overraske deg. Legg ut på en shoppingtur med oss!