Hagefolie

Hagefolie er et flerbruksprodukt som brukes til pleie og beskyttelse av planter. Det kan fungere som isolasjon, brukes til å fremskynde spiring, for å beskytte frøplanter mot regn eller ugress og for å forhindre at skadedyrene når plantene. Den er relativt billig og enkel å bruke. Lær mer om hagen folie tilbudet vårt, hvis du planlegger å kjøpe noe av dette produktet.

Hvis du dyrker grønnsaker eller årlige blomstrende planter og frykter for sent frost, vil den perforerte gjennomsiktige folien, som er tilgjengelig i pakker på 1,5 x 10 m, tilby den beste beskyttelsen for grensene dine. Planter vil motta den nødvendige dosen av sollys og vann fra vanning, men vil samtidig være mindre utsatt for tørke, temperaturdråper og mekaniske skader. Frøplanter beskyttet av folien vil også være utilgjengelige for fuglene. Det er også perforert jordbærfolie 1,4 x 10 m, en rimelig og velprøvd løsning for å beskytte bærlappene mot ugress, tilgjengelig i vår butikk. Vi har også den tykke og holdbare 4 x 25 m konstruksjonsfolien som vil komme til nytte på alle bygg- og renoveringssteder. Sørg for å kjøpe solid festing - Pinner til feste av fleece, folie, presenninger og matter vil hjelpe deg i den forbindelse. Våre produkter viser utmerket holdbarhet som gjør det mulig å bruke dem flere ganger. Ikke nøl, invester i premium kvalitet!

Vi oppfordrer deg til å bestille i vår online hagebutikk. Vi står for konkurransedyktige priser, rimelig og pålitelig levering og kundeservice i verdensklasse. Ta vare på hagen din med litt hjelp fra vår side, og resultatene vil overgå forventningene dine. Vi inviterer til shoppetur!