Kerajang Taman

Kerajang Taman adalah produk pelbagai guna yang digunakan untuk penjagaan dan perlindungan tanaman. Ia boleh bertindak sebagai penebat, digunakan untuk mempercepat percambahan, untuk melindungi anak benih dari hujan atau rumput dan untuk mencegah perosak mencapai tanaman. Ia agak murah dan mudah digunakan. Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran Kerajinan Taman kami, jika anda merancang membeli beberapa produk ini.

Jika anda menanam sayur-sayuran atau tumbuh-tumbuhan berbunga tahunan dan takut beku lewat, foil telus Perforated, yang terdapat dalam pakej 1.5 x 10 m, akan menawarkan perlindungan terbaik untuk sempadan anda. Tumbuhan akan menerima dos yang diperlukan cahaya matahari dan air dari pengairan, tetapi pada masa yang sama kurang terdedah kepada kemarau, penurunan suhu dan kerosakan mekanikal. Anak benih yang dilindungi oleh kerajang juga tidak boleh diakses untuk burung. Terdapat juga foil strawberi Perforated 1.4 x 10 m, penyelesaian yang berpatutan dan terbukti untuk melindungi tompok beri daripada rumpai, yang terdapat di kedai kami. Kami juga mempunyai kerangka pembinaan 4 x 25 m yang tebal dan tahan lama yang akan berguna untuk semua tapak pembinaan dan pengubahsuaian. Pastikan untuk membeli pengancing yang kukuh - Pegangan untuk pengancing bulu, kerajang, tarpaulin dan tikar akan membantu anda dalam hal itu. Produk kami memaparkan ketahanan yang sangat baik yang membolehkan mereka menggunakannya beberapa kali. Jangan teragak-agak, melabur dalam kualiti premium!

Kami menggalakkan anda untuk memesan di kedai taman online kami. Kami berdiri untuk harga yang kompetitif, penghantaran yang berpatutan dan boleh dipercayai dan perkhidmatan pelanggan bertaraf dunia. Menjaga kebun anda dengan sedikit bantuan dari pihak kami dan hasilnya akan melebihi jangkaan anda. Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah!