• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Jordtestare

Jordtestare skyddar dig från misstag och låter dig förbereda ännu bättre för sådd och plantering. Vet du hur du ska berätta om jorden har den önskade reaktionen? Hur mäter man jordens temperatur och är det möjligt att testa markens fertilitet alls? Du får svar på alla dessa frågor i detta underavsnitt!

Om du planerar att plantera krävande växter, till exempel de syraälskande barrträd, rododendroner, värmer eller hortensior, låter marktestaren dig mäta jordens pH och bestämma om du behöver den sura torven eller surgörande gödningsmedel. Vi rekommenderar också att utföra ett sådant test innan du såter grönsaker, eftersom majoriteten av dessa växter föraktar den sura jorden. Så om pH-värdet är för lågt kan det behövas tillsättning av kalcium. Hur kan du veta allt detta? Vårt råd är enkelt: köp BIOPON pH-testuppsättningen, tillgänglig till ett specialpris, och mät jordens reaktion pålitligt och enkelt. Du kan också beställa återanvändbar testare, pH-mätaren som möjliggör exakt och snabb mätning av pH. Vad sägs om 2-i-1 jordtestare: pH-meter med jordfertilitetstest? Det kommer att ge dig information inte bara om reaktionen i marken i fråga, utan också dess grundläggande näringsämne (kväve, kalium och fosfor). Om du är en ivrig trädgårdsmästare, som otåligt väntar på det perfekta ögonblicket för att transplantera plantor eller så frön, är 31 cm jordtermometern verktyget för dig. Professionals bör å andra sidan beakta 4-in1 elektronisk jordprovare (mäter pH, fuktighet, solljus, temperatur). Detta praktiska, lättanvända verktyg ger dig ännu fler möjligheter att planera så, plantering och skötsel.

Du kommer att få jordprovare från de kända producenterna till ett sådant otroligt konkurrenskraftigt pris i vår butik. Välj besparingar och framgång i odling av grönsaker, frukt och prydnadsväxter. Vi inbjuder dig till en shoppingtur som uppfyller alla dina krav!

Jordens sondtermometer - 31 cm - för mätning av jordens temperatur - -10%
77.26 kr 85.84 kr
Kampanjen slutar
BIOPON jord pH-testuppsättning - -10%
79.34 kr 88.16 kr
Kampanjen slutar
-10%
106.11 kr 117.89 kr
Kampanjen slutar
2-i-1 jordtestare - pH-meter + markfruktbarhet - -10%
153.00 kr 170.00 kr
Kampanjen slutar
3-i-1 jordtestare - pH-meter + hygrometer + exponeringsmätare för solljus - -10%
158.68 kr 176.32 kr
Kampanjen slutar
-10%
479.37 kr 532.63 kr
Kampanjen slutar