• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Jordtestare

Jordtestare kan skydda dig från kostsamma misstag och göra att du är ännu bättre förberedd för sådd och plantering. Vet du hur man bestämmer om jorden har den önskade reaktionen? Kan du mäta jordens temperatur, och är det ens möjligt att bedöma jordens fertilitet? Du hittar svar på alla dessa frågor i denna kategori!

Om du planerar att plantera krävande arter som syraälskande barrträd, rododendron, ljung eller hortensior, kan jordtestare hjälpa dig att mäta jordens pH och avgöra om du behöver sur torv eller försurande gödningsmedel. Det är lämpligt att genomföra sådana tester innan du planterar grönsaker, eftersom de flesta av dem inte trivs i sur jord. Om pH är för lågt kan du behöva lägga till kalk. Undrar du hur du ska veta allt detta? Vårt förslag är enkelt: köp BIOPON pH-testsetet, nu tillgängligt till ett kampanjpris, och bestäm jordens reaktion pålitligt och enkelt. Dessutom kan du välja den återanvändbara pH-mätaren för exakta och snabba pH-mätningar. Har du övervägt 2-i-1 jordtestaren? Denna pH-mätare med ett jordfertilitetstest ger insikt inte bara om jordens reaktion utan också om dess grundläggande näringsinnehåll, som kväve, kalium och fosfor. Om du är en passionerad trädgårdsmästare ivrig att hitta den perfekta stunden att transplantera plantor eller så frön är den 31 cm jordtermometern ditt bästa verktyg. För proffs rekommenderar vi den 4-i-1 elektroniska jordtestaren som mäter pH, fuktighet, solljus och temperatur. Detta användarvänliga instrument ger dig ett bredare utbud av alternativ för sådd, plantering och vård av dina växter.

Säkra jordtestare från ansedda tillverkare i vår butik till oslagbara priser. Välj kostnadseffektivitet och triumfera i odling av grönsaker, frukt och prydnadsväxter. Vi välkomnar dig till en shoppingupplevelse som kommer att uppfylla alla dina trädgårdsbehov!