Jordtestere

Jordtestere kan beskytte deg mot kostbare feil og gjøre deg enda bedre forberedt på såing og planting. Vet du hvordan du bestemmer om jorden har ønsket reaksjon? Kan du måle jordtemperaturen, og er det i det hele tatt mulig å vurdere jordens fruktbarhet? Du vil finne svar på alle disse spørsmålene i denne kategorien!

Hvis du planlegger å plante krevende arter som syreelskende bartrær, rhododendron, lyng eller hortensiaer, kan jordtestere hjelpe deg med å måle jordens pH og fastslå om du trenger sur torv eller forsuring av gjødsel. Det er tilrådelig å utføre slike tester før planting av grønnsaker, siden de fleste av dem ikke trives i sur jord. Hvis pH er for lav, kan det være nødvendig å tilsette kalsium. Lurer på hvordan du vet alt dette? Vårt forslag er enkelt: kjøp BIOPON pH-testsettet, nå tilgjengelig til en kampanjepris, og bestem jordens reaksjon pålitelig og enkelt. I tillegg kan du velge den gjenbrukbare pH-meteren for nøyaktige og raske pH-målinger. Har du vurdert 2-i-1 jordtester? Dette pH-meteret med en jordfruktbarhetstest gir innsikt ikke bare om jordens reaksjon, men også dens grunnleggende næringsinnhold, som nitrogen, kalium og fosfor. Hvis du er en lidenskapelig gartner ivrig etter det ideelle øyeblikket for å transplantere frøplanter eller så frø, er den 31 cm jordtermometeret ditt beste verktøy. For profesjonelle anbefaler vi 4-i-1 elektronisk jordtester som måler pH, fuktighet, sollys og temperatur. Dette brukervennlige instrumentet vil gi deg et bredere spekter av alternativer for såing, planting og stell av plantene dine.

Sikre jordtestere fra anerkjente produsenter i vår butikk til uslåelige priser. Velg kostnadseffektivitet og triumfer i dyrking av grønnsaker, frukt og prydplanter. Vi ønsker deg velkommen til en shoppingopplevelse som vil møte alle dine hagebehov!