• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Talajvizsgáló készülékek

A talajvizsgálók megvédik a hibáktól, és még jobban felkészülnek a vetésre és az ültetésre. Tudja, hogyan lehet megmondani, ha a talaj reagál a kívánt reakcióra? Hogyan mérjük a talaj hőmérsékletét, és egyáltalán meg lehet-e vizsgálni a talaj termékenységét? Az alszakasz minden kérdésére válaszokat kap!

Ha igényes növényeket, például savas szerető tűlevelűek, rododendronok, melegítők vagy hortenzia növények ültetését tervezi, a talajvizsgáló lehetővé teszi a talaj pH-értékének mérését és annak eldöntését, hogy szükség van-e savas tőzegre vagy savasító műtrágyára. Azt is javasoljuk, hogy végezzen ilyen tesztet a zöldségek vetése előtt, mivel ezeknek a növényeknek a többsége megveti a savas talajt. Tehát, ha a pH-ja túl alacsony, kalcium hozzáadására lehet szükség. Honnan tudta mindezt? Tanácsunk egyszerű: vásárolja meg a különleges áron elérhető BIOPON pH-tesztkészletet, és megbízhatóan és egyszerűen mérje meg a talaj reakcióját. Megrendelhet újrahasznosítható tesztert is, a pH-mérőt, amely lehetővé teszi a pontos és gyors pH-mérést. Mi lenne a két az egyben talajvizsgáló készülékkel: a pH-mérő a talaj termékenységi tesztjével? Nemcsak a kérdéses talaj reakciójáról nyújt információt, hanem az alapvető tápanyag (nitrogén, kálium és foszfor) tartalmáról is. Ha lelkes kertész vagy, aki türelmetlenül várja a tökéletes pillanatot a palánták átültetésére vagy a vetőmag vetésére, akkor a 31 cm-es talajhőmérő az eszköz az Ön számára. A szakembereknek viszont fontolóra kell venniük a 4-in1 elektronikus talajvizsgálót (mérik a pH-t, páratartalmat, napfényt, hőmérsékletet). Ez a praktikus, könnyen használható eszköz még több lehetőséget kínál Önnek a koca tervezéséhez, az ültetéshez és az ápoláshoz.

A talajvizsgálókat a neves termelőktől ilyen hihetetlenül versenyképes áron vásárolhatja meg csak üzleteinkben. Válasszon megtakarítást és sikert a zöldségek, gyümölcsök és dísznövények termesztésében. Meghívjuk Önt vásárlási túrára, amely minden igényt kielégít!