• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Talajvizsgáló készülékek

Talajteszterekkel megvédheted magad a drága hibáktól és még felkészültebbé teheted magad a vetéshez és ültetéshez. Tudod, hogyan állapíthatod meg, hogy a talajnak a kívánt reakciója van-e? Mérheted-e a talaj hőmérsékletét, és egyáltalán lehetséges-e a talaj termékenységének megítélése? Erre a kategóriában választ találsz minden kérdésedre!

Ha olyan igényes fajokat tervezel ültetni, mint a savat kedvelő fenyőfélék, rododendronok, hangák vagy hortenziák, a talajteszterek segítenek a talaj pH-jának mérésében és megállapításában, hogy szükséged van-e savas tőzegre vagy savasító műtrágyára. Ajánlott ilyen teszteket végezni zöldségek ültetése előtt, mivel a legtöbbjük nem érzi jól magát savas talajban. Ha a pH túl alacsony, kalciumot kell hozzáadnod. Azt kérdezed, hogyan tudhatod mindezt? Javaslatunk egyszerű: vásárold meg a BIOPON pH-teszt készletet, amely most akciós áron kapható, és megbízhatóan és könnyedén állapítsd meg a talaj reakcióját. Ezenkívül választhatod az újrafelhasználható pH-mérőt a pontos és gyors pH-mérésekhez. Gondoltál már a 2 az 1-ben talajteszterre? Ez a pH-mérő talajtermékenységi teszttel nem csak a talaj reakciójáról ad tájékoztatást, hanem alapvető tápanyagtartalmáról is, mint például nitrogén, kálium és foszfor. Ha szenvedélyes kertész vagy, és alig várod a tökéletes pillanatot a palánták átültetéséhez vagy a magok vetéséhez, a 31 cm-es talajtermométer a tökéletes eszköz számodra. Profiknak a 4 az 1-ben elektronikus talajtesztert javasoljuk, amely pH-t, nedvességet, napfényt és hőmérsékletet mér. Ez a felhasználóbarát eszköz szélesebb választékot kínál a vetéshez, ültetéshez és növényeid gondozásához.

Biztonságos talajtesztereket vásárolhatsz elismert gyártóktól üzletünkben verhetetlen áron. Válaszd a költséghatékonyságot, és érj el sikereket zöldségek, gyümölcsök és dísznövények termesztésében. Szeretettel várunk egy bevásárlói élményre, amely kielégíti minden kerti igényedet!