Изпитатели на почвата

Изпитателите на почвата ще ви предпазят от грешки и ще ви позволят да се подготвите още по-добре за сеитба и засаждане. Знаете ли как да разберете дали почвата има желаната реакция? Как да се измери температурата на почвата и възможно ли е изобщо да се тества плодородието на почвата? Ще получите отговори на всички тези въпроси в този подраздел!

Ако планирате да засадите взискателни растения, като киселинно обичащите иглолистни дървета, рододендроните, хересите или хортензиите, почвеният тестер ще ви позволи да измерите pH на почвата и да решите дали имате нужда от киселия торф или подкисляващия тор. Ние също така препоръчваме да се извърши такъв тест преди сеитбата на зеленчуци, тъй като по-голямата част от тези растения презират киселата почва. Така че, ако неговото рН е твърде ниско, може да се наложи добавяне на калций. Как можехте да знаете всичко това? Нашият съвет е прост: закупете BIOPON pH тестов комплект, предлаган на специална цена, и измерете реакцията на почвата, надеждно и лесно. Можете също така да поръчате тестер за многократна употреба, pH-метър, който позволява точно и бързо измерване на pH. Какво ще кажете за тестер на почвата 2 в 1: pH-метър с тест за плодородие на почвата? Той ще ви даде информация не само за реакцията на въпросната почва, но и за нейното основно съдържание на хранителни вещества (азот, калий и фосфор). Ако сте запален градинар, който с нетърпение чака идеалния момент за трансплантация на разсад или засяване на семена, 31-сантиметровият почвен термометър е инструментът за вас. Професионалистите трябва да отчитат електронния тестер на почвата 4-в1 (измерва pH, влажност, слънчева светлина, температура). Този удобен, лесен за използване инструмент ще ви осигури още повече възможности при планирането на мерките за засяване, засаждане и грижи.

Ще получите изпитатели на почвата от известните производители на толкова невероятна конкурентна цена само в нашия магазин. Изберете спестявания и успех в отглеждането на зеленчуци, плодови и декоративни растения. Каним ви на шопинг тур, който ще задоволи всички ваши изисквания!