• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Изпитатели на почвата

Тестерите за почва могат да ви предпазят от скъпоструващи грешки и да ви направят по-подготвени за сеене и засаждане. Знаете ли как да определите дали почвата има желаната реакция? Можете ли да измерите температурата на почвата и дали е възможно да оцените плодородието й? В тази категория ще намерите отговори на всички тези въпроси!

Ако планирате да засаждате изискващи видове, като обичащите киселина иглолистни дървета, рододендрони, ерики или хидрангии, тестерите за почва могат да ви помогнат да измерите pH на почвата и да определите дали се нуждаете от киселинен торф или киселинни торове. Препоръчително е да проведете такива тестове преди да засаждате зеленчуци, тъй като повечето от тях не процъфтяват в киселинни почви. Ако pH е твърде ниско, може да се наложи да добавите калций. Чудите се как да разберете всичко това? Нашето предложение е ясно: закупете комплекта за тестване на pH на BIOPON, сега на промоционална цена, и определете реакцията на почвата надеждно и без усилия. Освен това можете да изберете преизползваемия pH-метър за прецизни и бързи измервания на pH. Разглеждали ли сте тестера за почва 2-в-1? Този pH-метър с тест за плодородност на почвата предоставя информация не само за реакцията на почвата, но и за основното й съдържание на хранителни вещества, като азот, калий и фосфор. Ако сте страстен градинар, нетърпелив за идеалния момент да пресаждате разсад или сеете семена, термометърът за почва с дължина 31 см е инструментът, който ви трябва. За професионалисти предлагаме електронния тестер за почва 4-в-1, който измерва pH, влажност, слънчева светлина и температура. Този удобен инструмент ще ви предостави по-широк диапазон от възможности за сеене, засаждане и грижа за растенията ви.

Закупете тестери за почва от уважавани производители в нашия магазин на несравними цени. Изберете ценообразуване и победете в отглеждането на зеленчуци, плодове и декоративни растения. Очакваме ви за пазаруване, което ще задоволи всичките ви градинарски нужди!