• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Изпитатели на почвата

Изпитателите на почвата ще ви предпазят от грешки и ще ви позволят да се подготвите още по-добре за сеитба и засаждане. Знаете ли как да разберете дали почвата има желаната реакция? Как да се измери температурата на почвата и възможно ли е изобщо да се тества плодородието на почвата? Ще получите отговори на всички тези въпроси в този подраздел!

Ако планирате да засадите взискателни растения, като киселинно обичащите иглолистни дървета, рододендроните, хересите или хортензиите, почвеният тестер ще ви позволи да измерите pH на почвата и да решите дали имате нужда от киселия торф или подкисляващия тор. Ние също така препоръчваме да се извърши такъв тест преди сеитбата на зеленчуци, тъй като по-голямата част от тези растения презират киселата почва. Така че, ако неговото рН е твърде ниско, може да се наложи добавяне на калций. Как можехте да знаете всичко това? Нашият съвет е прост: закупете BIOPON pH тестов комплект, предлаган на специална цена, и измерете реакцията на почвата, надеждно и лесно. Можете също така да поръчате тестер за многократна употреба, pH-метър, който позволява точно и бързо измерване на pH. Какво ще кажете за тестер на почвата 2 в 1: pH-метър с тест за плодородие на почвата? Той ще ви даде информация не само за реакцията на въпросната почва, но и за нейното основно съдържание на хранителни вещества (азот, калий и фосфор). Ако сте запален градинар, който с нетърпение чака идеалния момент за трансплантация на разсад или засяване на семена, 31-сантиметровият почвен термометър е инструментът за вас. Професионалистите трябва да отчитат електронния тестер на почвата 4-в1 (измерва pH, влажност, слънчева светлина, температура). Този удобен, лесен за използване инструмент ще ви осигури още повече възможности при планирането на мерките за засяване, засаждане и грижи.

Ще получите изпитатели на почвата от известните производители на толкова невероятна конкурентна цена само в нашия магазин. Изберете спестявания и успех в отглеждането на зеленчуци, плодови и декоративни растения. Каним ви на шопинг тур, който ще задоволи всички ваши изисквания!

Комплект за тестване на pH на почвата BIOPON - -10%
15.08 лв 16.75 лв
Промоцията приключва
Термометър за сонда на почвата - 31 см - за измерване на температурата на почвата - -10%
15.93 лв 17.70 лв
Промоцията приключва
-10%
20.50 лв 22.77 лв
Промоцията приключва
2-в-1 почвен тестер - pH-метър + хигрометър - -10%
26.49 лв 29.43 лв
Промоцията приключва
Киселометър на почвата - рН тест - лесен за използване комплект - -10%
30.53 лв 33.93 лв
Промоцията приключва
3-в-1 почвен тестер - pH-метър + хигрометър + метър за излагане на слънчева светлина - -10%
32.32 лв 35.91 лв
Промоцията приключва
2-в-1 почвен тестер - pH-метър + почвено плодородие - -10%
38.79 лв 43.10 лв
Промоцията приключва