• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Ispitivači tla

Ispitivači tla zaštitit će vas od grešaka i omogućiti vam još bolju pripremu za sjetvu i sadnju. Znate li kako znati je li tlo željenu reakciju? Kako izmjeriti temperaturu tla i je li uopće moguće testirati plodnost tla? Dobićete odgovore na sva ta pitanja u ovom pododjeljku!

Ako planirate posaditi zahtjevne biljke, poput četinjača koji vole kiselinu, rododendrone, heathers ili hortenzije, ispitivač tla omogućit će vam izmjeru pH tla i odlučiti trebate li kiseli treset ili zakiseljivo gnojivo. Također preporučujemo da napravite takav test prije sjetve povrća, jer većina ovih biljaka prezire kiselo tlo. Ako je pH previše nizak, možda će trebati dodavanje kalcija. Kako si mogao sve to znati? Naš savjet je jednostavan: kupite BIOPON set za ispitivanje pH koji je dostupan po posebnoj cijeni i izmjerite reakciju tla, pouzdano i jednostavno. Također možete naručiti ispitivač za višekratnu uporabu, pH-mjerač koji omogućava točno i brzo mjerenje pH. Što je s ispitivačem tla 2 u 1: pH-metar s testom plodnosti tla? Pružit će vam informacije ne samo o reakciji dotičnog tla, već i o njegovom sadržaju osnovnih hranjivih tvari (dušik, kalij i fosfor). Ako ste entuzijastični vrtlar, koji nestrpljivo čeka savršen trenutak za presađivanje sadnica ili sijanje sjemena, termometar za tlo od 31 cm je alat za vas. Profesionalci bi s druge strane trebali razmotriti elektronski ispitivač tla 4-in1 (mjeri pH, vlažnost, sunčevu svjetlost, temperaturu). Ovaj zgodan alat za upotrebu pružit će vam još više mogućnosti u planiranju mjera za sjetvu, sadnju i njegu.

Ispitnike tla od renomiranih proizvođača nabavit ćete po nevjerojatno konkurentnoj cijeni samo u našoj trgovini. Odaberite uštede i uspjeh u uzgoju povrća, voća i ukrasnih biljaka. Pozivamo vas na shopping turneju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe!