• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Ispitivači tla

Tester za tlo može vas zaštititi od skupih pogrešaka i omogućiti vam da budete još bolje pripremljeni za sjetvu i sadnju. Znate li kako odrediti ima li tlo željenu reakciju? Možete li mjeriti temperaturu tla, i je li uopće moguće procijeniti plodnost tla? Odgovore na sva ta pitanja pronaći ćete u ovoj kategoriji!

Ako planirate saditi zahtjevne vrste poput četinjača koji vole kiselu zemlju, rododendrona, vrijesa ili hortenzija, tester za tlo može vam pomoći da procijenite pH tla i utvrdite trebate li kiselu treslicu ili kisela gnojiva. Preporučuje se provesti takve testove prije sadnje povrća, budući da većina njih ne uspijeva u kiseloj zemlji. Ako je pH prenizak, možda ćete trebati dodati kalcij. Pitate se kako znati sve ovo? Naš je prijedlog jednostavan: kupite BIOPON set za ispitivanje pH, sada dostupan po promotivnoj cijeni, i pouzdano i lako odredite reakciju tla. Također, možete odabrati i ponovno upotrebljivi pH-metar za precizna i brza mjerenja pH vrijednosti. Jeste li razmotrili Tester tla 2 u 1? Ovaj pH-metar s testom plodnosti tla pruža informacije ne samo o reakciji tla, već i o osnovnom sadržaju hranjivih tvari, poput dušika, kalija i fosfora. Ako ste strastveni vrtlar koji nestrpljivo čeka idealan trenutak za presađivanje sadnica ili sjetvu sjemena, termometar za tlo dužine 31 cm je alat za vas. Za profesionalce predlažemo Elektronički tester tla 4 u 1 koji mjeri pH, vlagu, sunčevu svjetlost i temperaturu. Ovaj praktični instrument pružit će vam širi spektar mogućnosti za sjetvu, sadnju i njegu biljaka.

Kod nas možete pronaći testere za tlo od cijenjenih proizvođača po nevjerojatno konkurentnim cijenama. Odaberite isplativost i uspjeh u uzgoju povrća, voća i ukrasnog bilja. Pozivamo vas na kupovno iskustvo koje će zadovoljiti sve vaše potrebe u vrtlarstvu!