• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bodemtesters

Bodemtesters beschermen je tegen fouten en laten je nog beter voorbereiden op zaaien en planten. Weet je hoe je moet weten of de grond de gewenste reactie heeft? Hoe de bodemtemperatuur te meten en is het mogelijk om de bodemvruchtbaarheid te testen? U krijgt antwoord op al die vragen in deze subsectie!

Als u van plan bent veeleisende planten te planten, zoals de zuurminnende coniferen, rododendrons, heide of hortensia's, kunt u met de grondtester de pH van de grond meten en beslissen of u de zure turf of verzurende meststof nodig hebt. We raden ook aan om een dergelijke test uit te voeren voordat u groenten zaait, omdat de meeste van deze planten de zure grond verachten. Dus als de pH te laag is, kan het nodig zijn om calcium toe te voegen. Hoe kun je dat allemaal weten? Ons advies is eenvoudig: koop de BIOPON pH-testset, verkrijgbaar voor een speciale prijs, en meet de reactie van de grond, betrouwbaar en gemakkelijk. U kunt ook een herbruikbare tester bestellen, de pH-meter waarmee de pH nauwkeurig en snel kan worden gemeten. Hoe zit het met de 2-in-1 Bodemtester: pH-meter met bodemvruchtbaarheidstest? Het geeft je niet alleen informatie over de reactie van de betreffende bodem, maar ook over het basisgehalte aan voedingsstoffen (stikstof, kalium en fosfor). Als u een fervent tuinier bent, die ongeduldig wacht op het perfecte moment om de zaailingen te transplanteren of zaden te zaaien, is de 31-cm grondthermometer het hulpmiddel voor u. Professionals moeten daarentegen de 4-in1 elektronische grondtester overwegen (meet pH, vochtigheid, zonlicht, temperatuur). Deze handige, gebruiksvriendelijke tool biedt u nog meer mogelijkheden bij het plannen van de zeug-, plant- en verzorgingsmaatregelen.

U krijgt alleen in onze winkel grondtesters van gerenommeerde producenten tegen een ongelooflijk concurrerende prijs. Kies besparingen en succes bij het kweken van groenten, fruit en sierplanten. Wij nodigen u uit voor een shopping tour die aan al uw eisen voldoet!