• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bodemtesters

Bodemtesters kunnen je behoeden voor kostbare fouten en zorgen dat je nog beter voorbereid bent op zaaien en planten. Weet je hoe je kunt bepalen of de bodem de gewenste reactie heeft? Kun je de bodemtemperatuur meten en is het überhaupt mogelijk om de vruchtbaarheid van de bodem te beoordelen? Je vindt antwoorden op al deze vragen in deze categorie!

Als je van plan bent veeleisende soorten te planten zoals zuurminnende coniferen, rododendrons, heides of hortensia's, kunnen bodemtesters je helpen de pH van de bodem te meten en bepalen of je zure turf of verzurende meststoffen nodig hebt. Het is raadzaam dergelijke tests uit te voeren voordat je groenten plant, aangezien de meeste daarvan niet goed groeien in zure grond. Als de pH te laag is, moet je mogelijk kalk toevoegen. Vraag je je af hoe je dit allemaal te weten komt? Ons advies is eenvoudig: koop de BIOPON pH-testset, nu verkrijgbaar tegen een actieprijs, en bepaal betrouwbaar en moeiteloos de reactie van de bodem. Daarnaast kun je kiezen voor de herbruikbare pH-meter voor nauwkeurige en snelle pH-metingen. Heb je al gedacht aan de 2-in-1 bodemtester? Deze pH-meter met een bodemvruchtbaarheidstest geeft informatie niet alleen over de reactie van de bodem, maar ook over het basis voedingsstoffengehalte, zoals stikstof, kalium en fosfor. Als je een gepassioneerde tuinier bent die uitkijkt naar het ideale moment om zaailingen te verplanten of zaden te zaaien, is de 31-cm bodemthermometer het gereedschap voor jou. Voor professionals raden we de 4-in-1 Elektronische bodemtester aan die pH, vocht, zonlicht en temperatuur meet. Dit gebruiksvriendelijke instrument biedt je een breder scala aan opties voor zaaien, planten en het verzorgen van je planten.

Schaf bodemtesters van gerenommeerde fabrikanten aan in onze winkel tegen onverslaanbare prijzen. Kies voor kosteneffectiviteit en succes bij het kweken van groenten, fruit en sierplanten. We heten je welkom voor een winkelervaring die aan al je tuinbehoeften voldoet!