• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Maaperän testaajat

Maaperän testaajat suojaavat sinua virheiltä ja auttavat sinua valmistautumaan entistä paremmin kylvöön ja istutukseen. Tiedätkö miten kertoa, jos maaperällä on haluttu reaktio? Kuinka mitata maaperän lämpötilaa ja onko maaperän hedelmällisyyttä mahdollista testata lainkaan? Saat vastauksia kaikkiin tämän alajakson kysymyksiin!

Jos aiot istuttaa vaativia kasveja, kuten happoa rakastavia havupuita, rododendreja, kuohujaa tai hydrangeaa, maaperän testaaja antaa sinun mitata maaperän pH: ta ja päättää tarvitsetko happamaa turvetta tai happamaa lannoitetta. Suosittelemme myös tällaisen testin suorittamista ennen vihannesten kylvöä, koska suurin osa näistä kasveista halveksuu happamaa maaperää. Joten jos sen pH on liian matala, saatat tarvita kalsiumia. Kuinka voit tietää kaiken tämän? Neuvomme on yksinkertainen: osta BIOPON-pH-testisarja, joka on saatavana erikoishintaan, ja mittaa maaperän reaktio luotettavasti ja helposti. Voit myös tilata uudelleenkäytettävän testerin, pH-mittarin, joka mahdollistaa tarkan ja nopean pH-mittauksen. Entä 2: 1 maaperän testaaja: pH-mittari maaperän hedelmällisyyskokeella? Se antaa sinulle tietoja paitsi kyseisen maaperän reaktiosta, myös sen perusravinnepitoisuudesta (typpi, kalium ja fosfori). Jos olet innokas puutarhuri, joka odottaa kärsimättömästi täydellistä hetkeä taimien siirtämiseen tai kylvämiseen, 31 cm: n maa-lämpömittari on työkalu sinulle. Ammattilaisten tulee sitä vastoin harkita 4-in1 elektronista maaperän testaajaa (mittaa pH: ta, kosteutta, auringonvaloa, lämpötilaa). Tämä kätevä, helppokäyttöinen työkalu antaa sinulle entistä enemmän mahdollisuuksia kylvyn suunnitteluun, istutukseen ja hoitoon.

Saat maaperän testaajia tunnetuilta tuottajilta niin uskomattoman kilpailukykyiseen hintaan vain myymälästämme. Valitse säästöt ja menestys vihannesten, hedelmien ja koristekasvien viljelyssä. Kutsumme sinut ostoskierrokseen, joka täyttää kaikki vaatimuksesi!