• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Maaperän testaajat

Maaperätestarit voivat suojata sinua kalliilta virheiltä ja auttaa sinua olemaan vielä valmiimpi kylvöön ja istutukseen. Tiedätkö, miten määrittää, onko maaperällä haluttu reaktio? Voitko mitata maaperän lämpötilaa, ja onko edes mahdollista arvioida maaperän hedelmällisyyttä? Löydät vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin tästä kategoriasta!

Jos suunnittelet vaativien lajien, kuten happoa rakastavien havupuiden, alppiruusujen, kanervien tai hortensioiden istuttamista, maaperätestarit voivat auttaa sinua mittaamaan maaperän pH:ta ja selvittämään, tarvitsetko happamaata turvetta tai hapanlannoitteita. On suositeltavaa tehdä tällaisia testejä ennen vihannesten istuttamista, koska useimmat niistä eivät menesty happamassa maaperässä. Jos pH on liian alhainen, saatat tarvita kalsiumia. Mietitkö, miten tietää kaiken tämän? Ehdotuksemme on yksinkertainen: hanki BIOPON pH-testaussetti, nyt saatavilla tarjoushintaan, ja määritä maaperän reaktio luotettavasti ja vaivattomasti. Lisäksi voit valita uudelleenkäytettävän pH-mittarin tarkkoihin ja nopeisiin pH-mittauksiin. Oletko harkinnut 2-in-1 maaperätestaria? Tämä pH-mittari, jossa on maaperän hedelmällisyystesti, tarjoaa tietoa paitsi maaperän reaktiosta myös sen perus ravintoainepitoisuudesta, kuten typpi, kalium ja fosfori. Jos olet intohimoinen puutarhuri ja odotat innolla täydellistä hetkeä taimien siirtämiseen tai siementen kylvämiseen, 31 cm maaperämittari on sinulle sopiva työkalu. Ammattilaisille suosittelemme 4-in-1 Elektronista maaperätestaria, joka mittaa pH:ta, kosteutta, auringonvaloa ja lämpötilaa. Tämä käyttäjäystävällinen laite tarjoaa sinulle laajemman valikoiman vaihtoehtoja kylvöön, istutukseen ja kasviesi hoitoon.

Hanki maaperätestarit arvostetuilta valmistajilta kaupastamme lyömättömään hintaan. Valitse kustannustehokkuus ja menesty vihannesten, hedelmien ja koristekasvien viljelyssä. Toivotamme sinut tervetulleeksi ostokokemukseen, joka täyttää kaikki puutarhanhoitotarpeesi!