• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Testere pentru Sol

Testerele de sol vă pot proteja de erori costisitoare și vă pot ajuta să fiți mai bine pregătiți pentru semănat și plantat. Știți cum să determinați dacă solul are reacția dorită? Puteți măsura temperatura solului și este chiar posibil să evaluați fertilitatea solului? Veți găsi răspunsuri la toate aceste întrebări în această categorie!

Dacă intenționați să plantați specii pretențioase, cum ar fi coniferele care iubesc acidul, rododendroanele, ericaceele sau hortensiile, testerele de sol vă pot ajuta să măsurați pH-ul solului și să determinați dacă aveți nevoie de turbă acidă sau îngrășăminte acidifiante. Este recomandabil să efectuați astfel de teste înainte de a planta legume, deoarece majoritatea dintre ele nu prosperă în sol acid. Dacă pH-ul este prea scăzut, s-ar putea să aveți nevoie să adăugați calciu. Vă întrebați cum să știți toate acestea? Sugestia noastră este simplă: cumpărați setul de testare a pH-ului BIOPON, acum disponibil la un preț promoțional, și determinați reacția solului în mod fiabil și fără efort. În plus, puteți opta pentru pH-metru reutilizabil pentru măsurători precise și rapide ale pH-ului. Ați luat în considerare testerul de sol 2-în-1? Acest pH-metru cu un test de fertilitate a solului oferă informații nu numai despre reacția solului, ci și despre conținutul său fundamental de nutrienți, cum ar fi azotul, potasiul și fosforul. Dacă sunteți un grădinar pasionat, nerăbdător pentru momentul ideal de transplantare a răsadurilor sau de semănat semințe, termometrul de sol de 31 cm este instrumentul dvs. ideal. Pentru profesioniști, sugerăm testerul de sol electronic 4-în-1 care măsoară pH-ul, umiditatea, lumina soarelui și temperatura. Acest instrument ușor de utilizat vă va oferi o gamă mai largă de opțiuni pentru semănat, plantare și îngrijirea plantelor dvs.

Asigurați-vă testerele de sol de la producători renumiți în magazinul nostru la prețuri imbatabile. Alegeți eficiența costurilor și triumfați în cultivarea legumelor, fructelor și plantelor ornamentale. Vă invităm la o experiență de cumpărături care va satisface toate nevoile dvs. de grădinărit!