• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Testere pentru Sol

Testatorii de sol vă vor proteja de greșeli și vă vor permite să vă pregătiți și mai bine pentru semănat și plantat. Știți cum să spuneți, dacă solul are reacția dorită? Cum se poate măsura temperatura solului și este posibil să se testeze deloc fertilitatea solului? Vei primi răspunsuri la toate acele întrebări din această subsecțiune!

Dacă intenționați să plantați plante solicitante, cum ar fi coniferele iubitoare de acizi, rododendrii, încălzitoarele sau hortensiile, testerul de sol vă va permite să măsurați pH-ul solului și să decideți dacă aveți nevoie de turbă acidă sau îngrășământ acidifiant. De asemenea, recomandăm să efectuați un astfel de test înainte de a semăna legume, deoarece majoritatea acestor plante disprețuiește solul acid. Deci, dacă pH-ul său este prea mic, poate fi nevoie de adăugare de calciu. Cum ai putea să știi toate astea? Sfatul nostru este simplu: cumpărați setul de testare a pH-ului BIOPON, disponibil la un preț special și măsurați în mod fiabil și ușor reacția solului. Puteți comanda, de asemenea, tester refolosibil, pH-metru care permite măsurarea exactă și rapidă a pH-ului. Ce zici de testerul 2 în 1: pH-metru cu test de fertilitate a solului? Acesta vă va oferi informații nu numai despre reacția solului în cauză, dar și conținutul său de nutrienți de bază (azot, potasiu și fosfor). Dacă sunteți un grădinar avid, care așteaptă cu nerăbdare momentul perfect pentru a transplanta răsadurile sau sămânța semințelor, termometrul pentru sol de 31 cm este instrumentul pentru dumneavoastră. Pe de altă parte, profesioniștii trebuie să ia în considerare testerul electronic de sol 4-in1 (măsoară pH-ul, umiditatea, lumina solară, temperatura). Acest instrument util și ușor de utilizat vă va oferi și mai multe posibilități în planificarea măsurilor de însămânțare, plantare și îngrijire.

Veți obține testere de sol de la producătorii de renume la un preț atât de competitiv doar la magazinul nostru. Alegeți economii și succes în cultivarea legumelor, fructelor și plantelor ornamentale. Vă invităm pentru un tur de cumpărături care să satisfacă toate cerințele dvs.!